ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Συνέντευξη Νοτιά - Θανόπουλου : Συνεχίζεται η πτώση και η μετριότητα

Απογοητευτική – όπως αναμενόταν – η συνέντευξη των Θανόπουλου Νοτιά . Αόριστη και θολή . Μια συνέντευξη που το μόνο που ξεκαθάρισε είναι ότι η ΑΕΚ θα πορευτεί σε χαμηλά επίπεδα , σε επίπεδα που δεν εξασφαλίζουν τον πρωταθλητισμό. Μετά από μια πλήρως αποτυχημένη πενταετία οι Νοτιάς Θανόπουλος επιβεβαιώνουν μια νέα πορεία μετριότητας και άρα σμίκρυνσης του μεγέθους της ΑΕΚ. Ερωτηματικά μπαίνουν ως προς το ποιος παραπληροφορείται. Στην συνέντευξη ο Θανόπουλος μίλησε για μια υγιή εταιρεία ενώ στο e-mail προς τους μετόχους που διέρρευσε μίλησε για προβληματική εταιρεία και εξέπεμπε SOS. Κάλυψαν τις ευθύνες του Νικολαΐδη και των λοιπών αμέτοχων, καμία σκληρή κριτική ή αυτοκριτική εκ μέρους των αμέτοχων που να υποδηλώνει – στα λόγια έστω – για μια άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία της ομάδας.

Η πενταετία 2004-2009 ήταν μια πλήρως αποτυχημένη πενταετία και αυτό διότι στο τέλος της ισχύουν τα εξής :

Διχασμένος κόσμος

- Μηδέν τίτλοι

- σε μηδενική θέση το γηπεδικό

- με μια αμφιλεγόμενη σύμβαση για το προπονητικό που αν λυθει θα είναι κυρίως μια πρωτοβουλία του Νοτιά και όχι της διοίκησης της ΑΕΚ αυτής της πενταετίας

- καταβαράθρωση της θέσης της ΑΕΚ στην Ευρώπη

- δημιουργία νέων χρεών παρόλη την ενεργή οικονομική στήριξη , στήριξη που ποτέ καμία διοίκηση της ΑΕΚ δεν είχε στο παρελθόν.

Μετά λοιπόν από αυτή την χαμένη πενταετία επανήλθαν ως μπροστάρηδες αυτής της αποτυχημένης διοίκησης και μετοχικής ομάδας να γνωστοποιήσουν ότι θα κινηθούμε στην μετριότητα ξανά.

Η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στην παρούσα φάση είναι η αποχώρηση τους από την μετοχική σύνθεση και η αποχή τους από την διοίκηση της ΑΕΚ. Ο απολογισμός της πενταετίας οδηγεί προς αυτό το συμπέρασμα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Θα ήταν καταστροφικό για την ΑΕΚ να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Η ΑΕΚ χρειάζεται νέους επενδυτές που :

-Θα επενδύσουν πραγματικά και σωστά στην ομάδα έτσι ώστε να είναι πραγματικά μια ομάδα πρωταθλητισμού

- Θα μπορούν να την προστατέψουν αποτελεσματικά μέσα στην ζούγκλα της Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας

- Θα μπορούν να λύσουν το γηπεδικό πρόβλημα και το πρόβλημα των υποδομών.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για πέταμα, όλα τα υπόλοιπα είναι εργαλεία προσωρινής εκτόνωσης της κρίσης και τίποτα παραπάνω.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι αν έλθουν νέοι επενδυτές θα πουν όχι. Όμως νέοι επενδυτές δεν υπάρχουν στον ορίζοντα. Ούτε ο Μελισσανίδης, όπως φάνηκε από την συνέντευξη σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους Κυρίους Νοτιά και θανόπουλο. Είμαστε κοντά τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν

Ανώνυμος είπε...

αν υπάρχουν αυτοί οι νέοι επενδυτές και τους εμποδίζουν αυτοί που είναι τώρα, μαζί σου κίτρινο κουτί

αλλά που είναι;

μακάρι να εμφανιστούν γιατί κι εγώ αυτό θέλω, αλλά προς το παρόν υπάρχουν μόνο στην φαντασία μας

-billys- είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον άγνωστο, μακάρι να έρθουν νέοι επενδυτές στην ΑΕΚ και αν δεν τους δεχτούν να πάνε στα τσακίδια όλοι αυτοί που είναι σήμερα στην διοίκηση.
Αλλά όχι όμως με προτάσεις του στυλ βάζω τόσα βάλτε και εσείς τόσα, αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση και όχι σοβαρές προτάσεις.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι σε εξέλιξη, αν θέλει ας πάει να βάλει λεφτά να πάρει το ποσοστό που θέλει, ή ακόμα ας έρθει σε συνεννόηση μαζί τους και να αγοράσει το 51%. Αυτές είναι καθαρές προτάσεις.