ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

AEK - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ : Νέος προπονητής

Ο Δημήτρης Κουνταρδάς είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» θα πορευτούν στην πρώτη τους παρουσία στην Α’ Εθνική σάλας. Ο 36χρονος πρώην παίκτης – προπονητής του Αίαντα Παλλήνης θα φοράει πλέον τον δικέφαλο στο μέρος της καρδιάς, προερχόμενος από την οικογένεια της ΑΕΚ και της Original.
Ο «Κούντα» αφήνει τον Αίαντα μετά από μία πετυχημένη χρονιά, οδηγώντας την ομάδα του Νίκου Αυλωνίτη στην όγδοη θέση της κανονικής περιόδου και στα πλέι οφ. Κατά συνέπεια παρελθόν από την Ένωση αποτελεί ο Δημήτρης Μαντούκας, ο οποίος οδήγησε και εκείνος ως παίκτης – προπονητής την ΑΕΚ στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.


Η ανακοίνωση του τμήματος σάλας της ΑΕΚ


«Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μαντούκα και τον ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα συνεργασία του και προσφορά του προς το τμήμα. Το έργο του κρίνεται πετυχημένο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Με χαρά ανακοινώνουμε ότι νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Κουνταρδάς, που πέρυσι ήταν παίκτης – προπονητής στον Αίαντα Παλλήνης. Ο Δημήτρης έχει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου σάλας ως ποδοσφαιριστής από το 2001 έως το 2008 στην ομάδα των Εκπ. «Ο Πλάτων» και προέρχεται από την οικογένεια της ΑΕΚ και της Original. Toυ ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: