ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΑΕΚ : Πίσω μου σ’ έχω Group 11

"Τελικά όποια πέτρα κι αν σηκώσουν στην ΑΕΚ βλέπουν την Group 11 του Ντέμη Νικολαΐδη
Την εταιρεία, δηλαδή, η οποία διαχειρίζεται δικαιώματα αθλητών και καλλιτεχνών, αλλά «ουδεμία σχέση είχε ή έχει με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, όπως αποφασίσαμε από την πρώτη στιγμή» κατά δήλωση του στελέχους της Ακη Ζήκου. Ελα, όμως, που η πιάτσα βοά πως η Group 11 αποπειράθηκε προ καιρού να συνάψει συνεργασία με μέλη από τη «νουβέλ βαγκ» της Ενωσης, όπως οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Ελ Χατζί Ντιούφ. Κι επειδή η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση δεν είδε με θετικό μάτι αυτή την προσέγγιση, ορισμένοι αποδίδουν εκεί το «κόλλημα» το οποίο παρατηρείται στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Ταχτσίδη.
Από κει και πέρα, λέγεται πως η ΑΕΚ έπεσε πάνω στον Ζήκο (έχει επιφορτιστεί με τις ποδοσφαιρικές συνεργασίες της Group 11) κι όταν «ψάχτηκε» για την περίπτωση του Μπριάν Μπεργκουνιού. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης Στέλιος Μανωλάς είχε τσεκάρει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό της Τουλούζ τον περασμένο Μάρτιο (ελκυστική περίπτωση, επειδή μένει και ελεύθερος τούτο το καλοκαίρι), ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» έστριψαν διά του αρραβώνος, όταν στην πορεία ενημερώθηκαν πως τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στην εταιρεία του Νικολαΐδη. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι πρώτα διέρρευσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και μετά έγινε το «κονέ» του Ζήκου με τον παίκτη.
Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη για την οποία το δίδυμο των Νικολαΐδη - Ζήκου συγκέντρωσε πάλι τη μήνη (έστω κι ανεπίσημα) της ΑΕΚ, επειδή -όπως τους καταλογίζεται- έσπευσαν να ανοίξουν τα μάτια του Παναθηναϊκού για το «παράθυρο» της μεταγραφής. Διαφορετικά ·θεωρούν στην Ενωση- το «τριφύλλι» δεν θα κινούταν για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς αμυντικού μέσου, χωρίς καμία διάθεση να καταβάλλει 5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ (σημειωτέον αυτό το ποσό προβλέπεται για τη μεταπώλησή του από την Μπενφίκα σε άλλη ελληνική ομάδα).
Πού καταλήγουμε; Οσο στην Ενωση δεν θέλουν πάρε-δώσε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τους συν αυτώ τόσο πέφτουν πάνω στην Group 11. Και όπως αντιλαμβάνεστε αλλάζουν κατευθείαν δρόμο."

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10665&subid=2&tag=8103&pubid=3071579

1 σχόλιο:

-billys- είπε...

Αυτά για την group11 τα έχουμε πει εδώ και καιρό. Αυτές οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετό διάστημα. Πάντα όμως με σπόντες και χωρίς να γράφονται ονόματα φόρα παρτίδα. Για πρώτη φορά βλέπω να γράφονται και ονόματα πλέον. Είναι μια καλή ευκαιρία να βγουν από την group11 και να διαψεύσουν κάποια πράγματα, αν μπορούν φυσικά, ώστε να ξεδιαλύνει λίγο η κατάσταση, αν είναι, και πόσο μπερδεμένη αυτή η εταιρία με τα της ΑΕΚ. Την καλησπέρα μου.