ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΑΕΚ : "Έφυγε" ο Στέλιος Σκευοφύλαξ


Έχασε την μάχη από την επάρατη νόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στέλιος Σκευοφύλαξ στην ηλικία των 70 ετών, πλημμυρίζοντας σε ρίγος συγκίνησης όλους τους φίλους της Ένωσης και του φίλαθλου κόσμου. Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΑΕΚ ο Στέλιος Σκευοφύλαξ, έχασε την μάχη, χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία 70 ετών στη μία τα ξημερώματα. Ο Σκευοφύλαξ έπαιζε στη θέση του μέσου στην ΑΕΚ από την περίοδο 1961-62 μέχρι το 1972-73 ενώ υπήρξε 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ανδρών.

Τα οκτώ τελευταία χρόνια, ήταν πρόεδρος στον Σύνδεσμο Βετεράνων ποδοσφαιριστών της "κιτρινόμαυρης" ομάδας. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, έγινε στην κοπή πίτας των βετεράνων της ΑΕΚ στις 21 Ιανουαρίου 2009, όταν η ξαφνική προσέλευσή του, προκάλεσε ρίγη συγκινήσεως στους παρευρισκόμενους. Η νέκρωσιμη ακολουθία, θα ψάλλει την Παρασκευή (13:00) από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στον Περισσό (επί της Λεωφόρου Ηρακλείου) και η κηδεία του θα γίνει από το Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η επίσημη ΑΕΚ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφραε τα θερμά της συλληπητήρια για την απώλεια του Στέλιου Σκευοφύλαξ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η διοίκηση της ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Σκευοφύλακα που έφυγε σήμερα απο κοντά μας".

Με δηλώσεις του στον σταθμό "Sentra 103.3" ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Ανδρέας Σταματιάδης μίλησε θα την απώλεια του Στέλιου Σκευοφύλαξ. "Είναι μία μεγάλη απώλεια για εμάς αν και ήταν αναμενόμενο τον τελευταίο καιρό στην κατάσταση που βρισκόταν.Ο Στέλιος ήταν ο ηγέτης της παρέας και πάνω απ`όλα ένας μεγάλος φίλος". Για τον ποδοσφαιριστή Στέλιο: "Ήταν γκρινιάρης μέσα στο γήπεδο και πάντα ήθελε το τέλειο. Είχε το χαρακτηρισμό "μηχανάκι" καθώς είχε αστείρευτες δυνάμεις καλύπτοντας τον χώρο του κέντρου". Για τις στιγμές τους στην ΑΕΚ: "Το ποδόσφαιρο έχει τις χαρές και τις λύπες του. Τότε η ομάδα ήταν μία οικογένεια κάτι που υπάρχει και τώρα παρά τις αλλοιώσεις που έχει υποστεί με την έλευση των ξένων". Για την παρουσία του στην κοπή της πίτας των βετεράνων της ΑΕΚ: "Ήταν κάτι συγκλονιστικό ότι είχε το κουράγιο να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας και να ανεβεί στο βήμα να μιλήσει στην κατάσταση που ήταν".

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ


Πηγή : Δικέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: