ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Φαιδρότητας συνέχεια

Ο έμμισθος περαστικός Πρόεδρος της ΑΕΚ συνεχίζει να χτίζει μια φαιδρή εικόνα γύρω από το πρόσωπο του. Μετά το ανεκδιήγητο στην συνέντευξη τύπου περί περηφάνιας που η ΑΕΚ χρωστάει στην Morgan Stanley τώρα συνεχίζει με τις διαπιστώσεις ότι ο Σισέ είναι κουτσός την ίδια στιγμή που η μεταγραφή του Μάκου στην ΑΕΚ οφείλεται περισσότερο στον ίδιο τον παίκτη παρά στις ενέργειες του περαστικού πρόεδρου που ακούει στον όνομα Θανόπουλος. Την ίδια στιγμή που μετατρέπει σε σήριαλ τη μεταγραφή του Λεονάρντο από τον Λεβαδειακό.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά δίνει και στη δημοσιότητα μια διευκρινιστική επιστολή υποτέλειας και υποταγής για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα των φαιδρών που δήλωσε περί Σισέ . Είπε επίσης ότι αν είχαμε 20 εκατ όπως ο Παναθηναϊκός θα διεκδικούσαμε Champions League.Ποιός το είπε αυτό ;;; ο εκπρόσωπος των αμέτοχων που ναι μεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αλλά παράλληλα ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ (εξ’αρχής) να μην επενδύσουν στην ΑΕΚ. Με λίγα λόγια το είπε ο εκπρόσωπος των τραγικών διαχειριστών δηλ ο εκπρόσωπος της λεγόμενης ομάδας Ντέμη.

Θαυμάστε λοιπόν τον περαστικό πρόεδρο της ΑΕΚ !! Καμαρώστε τον εκπρόσωπο των αμέτοχων !! Θαυμάστε τον συμμέτοχο της τραγωδίας των αμέτοχων και του Νικολαΐδη. Θαυμάστε τον διαχειριστή των εσόδων και των εξόδων.

3 σχόλια:

-billys- είπε...

Αν αυτά τα σχόλια τα είχε κάνει ο Σωκράτης, όπως έλεγε κάποτε για κότες και άλλα τέτοια ωραία, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα θα τον έκαναν θεό.
Εμένα με τσάντισε ότι πήγε να τα μαζέψει, και όχι που τα είπε.
Εγώ θα έλεγα να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα τόσο γρήγορα.
Άλλωστε ο Ντέμης πήδησε από το τρένο, και σαν να μην έφτανε αυτό βάζει και τις τρικλοποδιές του μαζί με τον κολλητό του τον Ζηκο.
Εγώ λέω ευτυχώς που βρέθηκαν και αυτοί, και προσπαθούν να βάλουν μια τάξη σε αυτό το χάος που υπήρχε τα τελευταία 2 χρόνια, μας τελείωσε και το 44 και δεν ξέρω πως θα επανερχόταν η ομάδα αν συνεχίζαμε αυτό που έκανε ο Ντεμης τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Ας τους αφήσουμε λοιπόν να βάλουν μια τάξη, και όταν έρθει αυτός ο επενδυτής που θα θέλει να βάλει τα εκατομμύρια του, αν δεν του την δώσουν, τους τα χώνουμε κανονικά. Αλλά να θέλει κάποιος να βάλει πραγματικά λεφτά, όχι σαν αυτά που ήθελε να βάλει ο Μελισσανιδης την τελευταία φορά!
Αν ακολουθούσε και ο Ντεμης αυτά που του έλεγαν οι προπονητές (και που τα ακολουθεί ο Θανοπουλος) δεν θα είχαμε και αυτό το ροστερ, ούτε θα είχαμε μείνει τα 5 χρόνια της θητείας του χωρίς εφήμερες χαρές.
Την καλημέρα μου.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ ευρώ που αποφασίστηκε πρόσφατα, είναι με αποκλεισμό του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων (δηλαδή των "αμετόχων").

Αυτό σημαίνει ότι όποιος φιλόδοξος κανονικός μέτοχος υπάρχει, έρχεται και παίρνει την πλειοψήφια.

Για να δούμε, θα βρεθεί κανένας.

Κάτι μου λέει όμως ότι δυστυχώς από τη μια υπάρχουν οι "αμέτοχοι" και από την άλλη ... οι ανύπαρκτοι.

-billys- είπε...

Το ίδιο είχε γίνει και τα Χριστούγεννα αλλά πάλι δεν φάνηκε κανένας.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Μόνο για κριτικές μέσω εφημερίδων είναι οι επώνυμοι ΑΕΚτσήδες, δεν το έχεις καταλάβει φίλε σεβάχ; Όταν έρθει η ώρα όμως να βάλουν το χέρι στην τσέπη εξαφανίζονται, γι’ αυτό έγραψα ότι ευτυχώς που έμεινε τουλάχιστον ο αμερικάνος, να βάλει έστω μια τάξη στα οικονομικά της ομάδας, να ξεκαθαρίσει το μετοχικό (να ξέρει κιόλας βρε αδερφέ ένας που θέλει να επενδύσει στην ομάδα με ποιον έχει να κάνει και ποιος κάνει κουμάντο τελικά στην ΠΑΕ) και σιγά σιγά αν μπει μια σειρά στα διοικητικά και στα οικονομικά, και από την άλλη μεριά ο Μπαγεβιτς φτιάξει ένα καλό σύνολο που θα παίζει καλή μπάλα, πιστεύω θα βρεθούν και κάποιοι που θα θελήσουν να βάλουν τα χρήματα τους.
Το κυριότερο όμως είναι το μαγαζί που λέγετε ΑΕΚ να γίνει ποιο οργανωμένο γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συναγωνιστούμε τους άλλους.