ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΑΕΚ : Υπέγραψε ο Καράμπελας

Ποδοσφαιριστής της Ενωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, είναι από σήμερα (10/06) ο Νίκος Καράμπελας όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 25χρονος Ελληνας ποδοσφαιριστής πέρασε την Τετάρτη (10/06) από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι όπου έβαλε την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που του προσέφερε η Ενωση. Ο Νίκος Καράμπελας αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή της Ένωσης στην φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αν και η υπόθεση της απόκτησής του είχε "κλείσει" εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αμυντικό Νίκο Καράμπελα (20/12/1984), ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Νίκος Καράμπελας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ όπου αρχικά δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Οι προσωπικοί μου στόχοι νομίζω ότι συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και η ευρωπαϊκή πορεία στο Europa League".

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου τόνισε: "Ο κόσμος της ομάδας είναι πάντα στο πλευρό των παικτών και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο. Κατάγομαι από τον Πύργο όπου υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ και έχω καταλάβει πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα αλλά και ότι είμαι τυχερός που θα αγωνίζομαι σε αυτήν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: