ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Οι μεταγραφές ως ανταμοιβή των εισιτήριων διαρκείας




Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν ήδη ξεπεράσει τα 12.000 και απ' ότι φαίνεται ο στόχος των 15.000 θα υπερκαλυφθεί. Ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει μια αξιοσημείωτη αντίδραση αφού φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται από τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και τις επερχόμενες μεταγραφές του ΟΣΦΠ. Μοιάζει δηλαδή να υποστηρίζει την ομάδα ανεξαρτήτως μεταγραφών και προσδοκιών. Μοιάζει να μην επηρεάζεται από τα πρωτοσέλιδα και από τα άρθρα που προσπαθούν να εμφανίσουν τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ ως θηρία και μεγαθήρια.


Ο κόσμος σωστά πράττει. Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν πράττει σωστά. Διότι ο καιρός περνάει και οι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ μεταγραφές των μπακ και του χαφ δεν έχουν γίνει. Και ο χρόνος είναι πολύτιμος. Όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσεις το ρόστερ σου τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει η ομάδα να είναι καλύτερα δεμένη και πιο ομοιογενείς από τον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ. Η διοίκηση δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι διατεθειμένη να βάλει λεφτά και να πάρει σίγουρους και ενδεκαδάτους παίκτες. Κάτι που το χρωστάει στον κόσμο διότι εδώ και τέσσερα χρόνια ο κόσμος στέκεται στο ύψος του. Αξιοπρεπέστατος και ενεργός υποστηρικτής δεν έχει δει (πλην Ριβάλντο) ούτε καλή μπάλα με διάρκεια ούτε μεταγραφές ουσίας. Και ο κόσμος το δικαιούται αυτό και με το παραπάνω. Ας πράξει έστω και καθυστερημένα η διοίκηση το ΚΑΘΗΚΟΝ της απέναντι στον μεγαλύτερο χορηγό που λέγεται φανταστικός κόσμος της ΑΕΚ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς...

Τα σκάμε, αλλά θα κλαίμε πάλι στο τέλος... και κερατάδες και δαρμένοι... και θα περιμένουμε το Ντεμάκι να μας παρηγορήσει με μουσική υπόκρουση Βανδή...

Ξυπνάτε, επιτέλους... Αεκάκι θα μείνουμε για πάντα...