ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

AEK : Απογοητευτικές οι κινήσεις της διοίκησης στις μεταγραφές


Η έντονες φήμες που κυκλοφορούν για μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στην Τζένοα είναι ξεκάθαρο ότι έχουν προκαλέσει έντονη απογοήτευση στον κόσμο της ΑΕΚ. Κι'αυτό γιατί ο κόσμος διαπιστώνει ότι δεν ισχυροποιείται αλλά αντιθέτως αδικαιολόγητα αποδυναμώνεται ενω παράλληλα μειώνεται και ο αριθμός των Ελλήνων παικτών. Οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης προβληματίζουν και τον πιο φανατικό υποστηρικτή της λεγόμενης ομάδας Ντέμη και όχι αδικαιολόγητα.

Η σχετικές φήμες ότι σε περίπτωση φυγής του Παπασταθόπουλου το κενό θα αντικατασταθεί με τον Κυριάκο μόνο μια μικρή ανακούφιση μπορεί να προκαλέσει αφού και πάλι περίτρανα αποδεικνύεται ότι η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα αλλά μια πώληση χρηματοδοτεί μια αγορά (περιπτώσεις Τοζερ- Σκόκο και φημολογούμενη περίπτωση Παπασταθόπουλου-Κυριάκου).

Έτσι όμως η ομάδα δεν πάει μπροστά, δεν ανεβαίνει επίπεδο ποιότητας. Περισσότερο, η στάση της διοίκησης μοιάζει καθαρά διαχειριστική και συντηρητική παρά μια διοίκηση με όραμα , μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: