ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Εκλογές Ερασιτεχνικής ΑΕΚ : Η φαυλοκρατία έπεσε !

Η διοίκηση Ανατολιωτάκη έλαβε τέλος στις εκλογές της 10ης Ιουλίου. Νικητής των εκλογών το ψηφοδέλτιο που υποστηρίχθηκε από την Original που έλαβε 9 από τις 15 έδρες του ΔΣ. Ετσι έχει την απόλυτη πλειοψηφία. Ο Ανατολιωτάκης έλαβε μόλις 4 έδρες. Ετσι η ΑΕΚ απαλλάσσεται από την διοίκηση της φαυλοκρατίας, των ταμιακών διευκολύνσεων, των ανακοινώσεων και των υποβιβασμών των τμημάτων. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μπορεί πλέον να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Δύσκολο έργο η ανάκαμψη των τμημάτων και ακόμη δυσκολότερο να ξαναπρωταγωνιστούν πάλι. Όμως πιστεύω ότι και χρόνος θα αφιερωθεί και προσπάθεια και σωστή διαχείριση θα γίνει.

Όσον αφορά στο θέμα του γηπέδου η διαφωνία εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής αφού και ο Ανατολιωτάκης και ο συνδυασμός "ΑΕΚ Για Πάντα" υποστηρίζει την ανέγερση του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ο συνδυασμός "Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση" δεν μιλάει με σαφήνεια για ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια και έτσι στην χειρότερη περίπτωση 13 από τα 15 μέλη ,δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία, ψηφίζει καθαρά Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζω αυτή η αγεφύρωτη διαφορά να μην έχει σοβαρές επιπτώσεις στην απόδοση της ποδοσφαιρικής ομάδας και να παραμείνει ανεπηρέαστη στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Η νέα διοίκηση θα πρέπει να βρει πόρους οικονομικούς τόσους και τέτοιους ώστε να μην εξαρτάται η λειτουργία των τμημάτων από ταμειακές διευκολύνσεις - δάνεια μελών ΔΣ και να πάψει αυτή η θηλιά να πνίγει την ΑΕΚ. Θα πρέπει άμεσα όπως έχει ειπωθεί να αναθέσει σε ορκωτούς λογιστές τον έλεγχο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ώστε να διαπιστωθούν τυχόν περιπτώσεις κακοδιαχείρισης, πράξεων ή παραλείψεων που έχουν ζημιώσει την Ερασιτεχνική.

Η νίκη της " ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ORIGINAL ΑΕΚ" είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή διότι σε κάθε άλλη περίπτωση δηλαδή είτε με νίκη της παράταξης του Ανατολιωτάκη είτε (εντελώς απίθανο) νίκη της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ η κατάσταση θα ήταν εντελώς ρευστή και θνησιγενής δηλαδή με λίγα λόγια ο κατήφορος θα συνεχίζονταν.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση και ας ελπίσουμε σύντομα να ξαναρωταγωνιστούμε σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής,της Μάνας ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: