ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Εκλογές Ερασιτεχνικής ΑΕΚ : Συνέντευξη Ιουλίου Συναδινού του ψηφοδελτίου «Αδέσμευτη Ενωτική Κίνηση»

Ο Ιούλιος Συναδινός ανησυχεί για το μέλλον της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», «το σωματείο είναι σε πολύ κρίσιμη κατάταξη». Παράλληλα, ο κ. Συναδινός, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Αδέσμευτης Ενωτικής Κίνησης» στις εκλογές που θα γίνουν την Πέμπτη (10/07), τόνισε πως η παράταξή τους έχει δημιουργηθεί με μοναδικό σκοπό την βελτίωση και την ανάπτυξη του σωματείου και όχι για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της ΠΑΕ και της ΚΑΕ.«Το σωματείο είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Γίνονται εκλογές ώστε η καινούρια διοίκηση να μπορέσει να βάλει σε ένα δρόμο το σωματείο και να δημιουργήσει ένα σχέδιό ανάπτυξής του για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Το δικό μας ψηφοδέλτιο δεν έχει αναφορά σε κάποιον από τους δύο πόλους που σχηματίζονται, ούτε στον κύριο Ανατολιωτάκη, ούτε Original. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαστε ψηφοδέλτιο της Ένωσης 1924, όπως γράφεται. Είμαστε μία ομάδα παλιών και νεότερων μελών της Ερασιτεχνικής, που έχουμε άποψη, δεν παρακαλάμε για τη στήριξη κανενός σωτήρα, καμιάς ΠΑΕ και ΚΑΕ και απλώς είμαστε οι φίλαθλοι της διπλανής θέσης, που θέλουμε να βάλουμε άλλες ιδέες και να αναπτύξουμε το σωματείο στη βάση ενός άλλου μοντέλου», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Συναδινού.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ερασιτεχνική, επεσήμανε: «Πρώτο πρόβλημα είναι το οικονομικό, αφού ο σύλλογος είναι υπερχρεωμένος. Οι επιλογές που έγιναν από τη διοίκηση του κύριου Ανατολιωτάκη δεν βοήθησαν καθόλου, ώστε να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα. Με τη λογική των ταμειακών διευκολύνσεων, αφού κανείς δεν χαρίζει χρήματα. Το σωματείο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα με συνέπεια τα αγωνιστικά τμήματα, που έχουν κεντρικό σημείο στις αναφορές μας, να υπολειτουργούν, να βρίσκονται σε μία απαξίωση και σε μία φθίνουσα κατάσταση. Αθλητικό σωματείο χωρίς δικές του υποδομές, εγκαταστάσεις, σχέδιο ανάπτυξης για δική του παραγωγή αθλητών δεν έχει μέλλον. Η καινούρια διοίκηση πρέπει να στρέψει προς τα εκεί την προσοχή της».
Για τις εκλογές που θα γίνουν την Πέμπτη, υπογράμμισε: «Περιμένουμε να γίνουν οι εκλογές με ηρεμία, να μην υπάρχουν έκτροπα, πολώσεις και φασαρίες και να σχηματιστεί μία διοίκηση που να μπορεί να συνεργαστεί. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να διεκδικήσει τα δικαιώματα που απορρέουν από το νόμο απέναντι στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο εκμετάλλευσης του χώρου της Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι να καταφέρει να φτιάξει η ΠΑΕ ή όποιος άλλος ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αυτή τη στιγμή όλα τα τμήματα είναι σκορπισμένα από δω και από εκεί, φιλοξενούνται σε διάφορα γήπεδα και δεν μπορεί να λειτουργήσει ο σύλλογος ως ερασιτεχνικό σωματείο».

Τέλος, άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της διοίκησης Ανατολιωτάκη: «Δυστυχώς η μέχρι τώρα τακτική της διοίκησης δεν βοήθησε τη συμμετοχή των μελών. Η Ερασιτεχνική έχει 3.000 μέλη και αν ήθελε η διοίκηση του κύριου Ανατολιωτάκη θα μπορούσε να στηριχτεί σε αυτούς τους ανθρώπους, να τους έχει αναθέσει κάποιο ρόλο, να μην τους θυμούνται μόνο για την ψήφο και να είναι κάποια πηγή εσόδων. Οι εκλογές δεν θα γίνονταν καθημερινή, στις 13:00 και σε εργάσιμη μέρα».

Πηγή : sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: