ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΑΕΚ: Συνέντευξη Κούλη-Κανελλόπουλου : Η σιωπή είναι χρυσός !!


Συνέντευξη έδωσαν οι Κούλης και Κανελλόπουλος απο το Σάλτσμπουργκ. Προσωπικά πιστεύω ότι καλύτερθα ήταν να μην μιλούσαν καθόλου στους δημοσιογράφους. Παραθέτω τα σχόλια μου (μέσα σε παρένθεση με μπλέ γράμματα) σε κάθε απάντηση τους :

" Ανοιχτή πρόσκληση στον Δημήτρη Μελισσανίδη να μετάσχει στην ΠΑΕ ΑΕΚ απηύθυναν οι αντιπρόεδροι της ομάδας Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσαν στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία της «Ένωσης», στο Σάλτσμπουργκ.
Παράλληλα διευκρίνισαν ότι ο Τάκης Κανελλόπουλος ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα στον «Τίγρη», αντίθετα, όπως δήλωσε ο Νίκος Κούλης «αν θέλει, ας έρθει να βάλει ένα συμβολικό ποσό, να δούμε αν μπορούμε να ταιριάξουμε. Δεν αμφισβητεί κανένας ότι είναι ΑΕΚτζής και έχει χρήματα. Το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ που πρότεινε να συνεισφέρει, που αντιστοιχεί περίπου στο 40% της εταιρίας».

(Συμβολικό ποσό ; για να δείτε αν ταιριάζουν τα χνώτα σας ;; Ετσι δεν γίνονται δουλειές κκ Κούλη και Κανελλόπουλε. Οπως δεν γίνονται δουλειές με τηλεφωνικές δωρεές 70 εκατ. ευρώ. Σοβαρευτήτε και οι μεν και οι δε !!!)

Οι αντιπρόεδροι έκαναν επίσης την αυτοκριτική τους, επισημαίνοντας ότι έγιναν πολλά λάθη στο παρελθόν. Το μεγαλύτερο από αυτά, όπως είπαν, είναι η καθυστέρηση στην κατασκευή του προπονητηρίου, κάτι που στοίχισε πολύ στην ομάδα. «Ήταν λάθος, αυτή τη φορά όμως είμαστε σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις», τόνισαν.

(Απο ανακοινώσεις για το προπονητικό έχουμε χορτάσει !!! Μέχρι και μακέτες μας έχετε δείξει !!! Υποτίθεται ότι τώρα θα είχε 1-1,5 χόνο λειτουργίας. Δεν θέλουμε ανακοινώσεις !!! Να ξεκινήσουν τα έργα του προπονητικού ζητάμε. Αμεσα. Τέσσερα χρόνια ψαξίματος για προπονητικό είναι πολλά. Εχει καταντήσει το θέμα ανέκδοτο!!!)

Λάθη παραδέχτηκαν ότι έγιναν και σε ότι αφορά τις σχέσεις τους με τους οπαδούς. «Έχουμε κάνει λανθασμένες κινήσεις με τις μεταγραφές, παίκτες που πήραμε δεν μας βγήκαν. Δεν ακούσαμε άλλες απόψεις. Πλέον, στόχος μας είναι να επενδύσουμε σε νέα παιδιά και να έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ.

(Αν δεν πάρετε απόφαση κκ Κούλη και Κανελλόπουλε να επενδύσετε σοβαρά και μακροπρόθεσμα πάλι του χρόνου τα ίδια θα λέτε.)

Λάθη έχουμε κάνει και στην σχέση μας με τους οπαδούς μας.

(Ενα απο τα μεγαλύτερα λάθη σας είναι αυτό και θα το πληρώσετε σίγουρα. Δεν αγνοείτε τους πιο δυναμικούς οπαδούς μια ομάδας.Ποτέ.)


Θα τα διορθώσουμε όλα.

( No comments ...)

Δεν θα μπούμε ποτέ σε παράγκα. Θέλουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες να είναι περήφανοι για την ομάδα. Το τελευταίο διάστημα κάναμε κινήσεις που δεν φαίνονται. Θέλουμε να διαλύσουμε το κατεστημένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο".
(Σε παράγκα μην μπείτε προστατέψτε όμως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ την ομάδα. Εσεις βρείτε τον τρόπο αλλά προστατέψτε την ομάδα.)

Για την επιλογή των προπονητών, είπαν: «Με το Νίκο Κωστένογλου, κάναμε μια πολύ καλή επιλογή, όμως θέλαμε έναν προπονητή με περισσότερες παραστάσεις. Με τον Γιώργο Δώνη, πρωταρχικός μας στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι το θέλουμε». Αναφορικά με το μπάτζετ, επισήμαναν ότι είναι μεγαλύτερο από το περσινό, ενώ την εκλογή της «ορίτζιναλ» στον Ερασιτέχνη, τη χαρακτήρισαν «σαν θετική εξέλιξη».
( Εγώ θυμάμαι και λέγατε ότι το μπάτζετ θα είναι 10 εκατ ευρώ πλεον του περυσινού και τώρα το αλλάζετε σε "μεγαλύτερο απο το περυσινό" γενικώς και αορίστως ;;; Εχετε λεφτά να βάλετε ;;; Θέλετε ή δεν θέλετε ;;; )

Τέλος, σχετικά με το γηπεδικό, τόνισαν: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το Δημόσιο και τον κ. Σουφλιά. Ένα χρόνο περιμέναμε να ξεμπλοκάρει το θέμα με τη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού θέλαμε το γήπεδο να γίνει εκεί. Αλλά δεν έγινε...».
(No comments ....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: