ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Εφυγε και ο Δέλλας !!!

Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας από σήμερα (23/07) το πρωί δεν είναι πια "κιτρινόμαυρος". Μετά τους Ζήκο και Λυμπερόπουλο και ο τρίτος αρχηγός της περσινής ομάδας, αποχώρησε μετά από σημερινή (23/07) συνάντηση του με τον Ντέμη Νικολαϊδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Tραϊανό Δέλλα. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την σημαντική προσφορά του στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στη μεγάλη καριέρα του", ανέφερε η ανακοίνωση για τον "Τράϊ" που είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και το έλυσε.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ήθελε αναπροσαρμογή συμβολαίου με περισσότερα χρήματα, ενώ είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να επιστρέψει στο εξωτερικό. Κάτι που αναμένεται να γίνει τελικά στον δρόμο που χάραξε ο "Λύμπε".

Ο Δέλλας έχει περάσει από την ΑΕΚ στην καριέρα του δύο φορές. Την πρώτη από το καλοκαίρι του `99 μέχρι τον Γενάρη του `02 και την δεύτερη από τον Γενάρη του `06 μέχρι το καλοκαίρι του `08. Στο πρώτο πέρασμα του έπαιξε σε 65 ματς σημειώνοντας τέσσερα γκολ και στο δεύτερο 64 πετυχαίνοντας δύο τέρματα."


Απο το Δικέφαλο.


Μας αιφνιδιάζει συνεχώς η διοίκηση της ΠΑΕ.Και δυστυχώς όχι ευχάριστα. Μετά τον Λύμπε φεύγει και ο Δέλλας, φεύγει δηλαδή ένα από τους αρχηγούς της ομάδας, φεύγει άλλος ένας Έλληνας και ο αφελληνισμός συνεχίζεται. Αν δεν πάρουμε ισάξιους αντικαταστάτες τότε εκτός του αφελληνισμού συνεχίζεται και η αποδυνάμωση της ομάδας. Ελπίζω (;) αυτές οι αποχωρήσεις να είναι στα πλάισια κάποιου σχεδιασμού, κάποιας ανανέωσης αν και πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μοιάζει περισσότερο με εξοικονόμηση χρημάτων απο την διοίκηση μέχρι αυτή την στιγμή.

1 σχόλιο:

Μπλέκ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ......
ΓΙΑ ΔΕΛΛΑ ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ 420000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ .
ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ Ο ΠΑΥΛΗΣ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ -ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ