ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΑΕΚ : Περίεργη και αδικαιολόγητη στάση της διοίκησης


Διαβάζουμε στο sportdog :

"Αρνητικός στην προοπτική να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, παρουσιάστηκε, ο Αργεντίνος αριστερός μπακ Ντιέγκο Πλασέντε. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, αλλά και του εκπρόσωπου του στον Τύπο, ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα, ενώ τονίζει μεταξύ άλλων, πως η προσφορά της Ένωσης είναι χαμηλή.

«Μου έγινε πρόταση, αλλά ήταν χαμηλή. Περίπου 650.000. Έχω καλύτερες προτάσεις, από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, τις οποίες εξετάζω», τόνισε ο 31χρονος άσος της Σαν Λορέντζο στο «Goal», ενώ ο εκπρόσωπος του Ντάνιελ Μπολοτνίκοφ, ανέφερε στην «Sportday»: «Τα χρήματα που προσφέρει η ΑΕΚ είναι χαμηλότερα από αυτά που κερδίζει ο Ντιέγκο στην Αργεντινή. Ενώ δεν θέλει να πληρώσει την Σαν Λορέτζο. Με αυτές τις συνθήκες δεν έρχεται ο παίκτης». Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η υπόθεση Πλασέμπε θα πρέπει να θεωρηθεί παρελθόν και η ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει να κοιτάει αλλού. Να σημειωθεί ότι και η περίπτωση του Αριέλ Μπρόγκι, είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού η ομάδα του η Μπάνφιλντ, για να τον αφήσει ελεύθερο θέλει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια Ευρώ, ποσό που η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει. "

Ενα μικρό σχόλιο μόνο : Ενω είναι γνωστό απο πέρυσι ότι σε ορισμένες θέσεις (αριστερό και δεξί μπακ καθώς και αμυντικός μέσος) έχουμε κενά, η διοίκηση της ΑΕΚ αδικαιολόγητα καθυστερημένα δεν έχει καλύψει τις βασικές αυτές θέσεις. Η περίπτωση του αμυντικού Πλασέντε πριν καλά καλά αρχίσει χάλασε και ο λόγος είναι ,όπως φαίνεται και απο τις δηλώσεις παίκτη και μανατζερ, καθαρά οικονομικός. Ενώ δηλαδή έχεις κενά σε θέσεις κλειδιά λόγω κακών επιλογών των προηγούμενων ετών παρ'όλα αυτά η διοίκηση καθυστερεί περίεργα και αδικαιολόγητα στην κάλυψη τους. Για μένα ο λόγος είναι η μη υπέρβαση του μπατζετ , του πολύ χαμηλού μπατζετ. Ετσι, η διοίκηση μοιάζει να βάζει πάνω απο την κάλυψη των κενών την μη υπέρβαση του προκαθορισμένου προυπολογισμού παρ'όλο που γνωρίζει οτι αυτο θα κοστίζει στην ομάδα κατα την διάρκεια του πρωταθλήματος. Αλλά και με τον δεδομένο χαμηλό προυπολογισμό, η διοίκηση θα έπρεπε να είχει ήδη κάνει αυτές τις όποιες μεταγραφές έγκαιρα έτσι ώστε η ομάδα να ήταν δεμένη και έτοιμη σε ένα μήνα που ξεκινά το πρωτάθλημα και όχι να έχει στο ρόστερ παίκτες νέους προοριζόμενους για βασικούς που δεν ξέρουν τους συμπαίκτες τους. Πολλά φαουλ κάνουν οι διοικούντες και στο μεταγραφικό τομέα (εκτός απο το γηπεδικό και προπονητικό) και για μένα η αιτία είναι μια : η άρνηση να χρηματοδοτήσουν επαρκώς την ομάδα για να καλύψει τις αδυναμίες της, πράγμα για μένα τουλάχιστον απαράδεκτο απο όλες τις απόψεις ειδικά όταν βλέπεις οτι ο κόσμος με την στάση του στηρίζει την προσπάθεια έστω και μουδιασμένος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: