ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΑΕΚ - Μπούρσασπορ 1 - 0

Πολύ βελτιωμένη η εικόνα της ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα όπου στα προηγούμενα ματς επιθετικά ήταν απούσα. Οι Τούρκοι έπαιξαν πολύ σκληρά έως αντιαθλητικά οπότε η νίκη και η επιθετικότερη ΑΕΚ μετράνε ένα παραπάνω. Ατυχώς τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλβες την στιγμή που ήδη έχει αποχωρήσει ο Δέλλας. Να δούμε πως θα αντιδράσει η διοίκηση σε αυτό το θέμα.

Βέβαια αυτή η εικόνα πρέπει να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν πρέπει να αποδειχθεί μια εξαίρεση στον κανόνα για να μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι γίνεται σωστή δουλειά. Ίδωμεν ....

4 σχόλια:

Sigma47 είπε...

Αυτό που φαίνεται από όλα τα έως τώρα φιλικά που έδωσε η ΑΕΚ, είναι ένα πολύ σοαβαρό πρόβλημα στο κέντρο κι ένα επίσης πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να σκοράρει.
Το πρόβλημα στο κέντρο υπάρχει γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αμυντικός χαφ που θα κάνει και παιχνίδι, ενώ το άλλο έλλειμα εντοπίζεται στο ότι πέραν του Ριβάλντο, που δεν μπορεί να βγάλει ολόκλητο ματς πια ο άνθρωπος, δεν υπάρρχει μεγάλης αξίας δημιουργικό χαφ.
Στην επίθεση τα πράγματα θα είναι σκούρα φέτος. Ο Λύπμε, έφυγε και καλώς έγινε έτσι, όμως φορ δυνατό που να τραβάει πάνω του όλη την άμυνα και να πάιζει με πλάτη δεν υπάρχει, έτσι ο Μπλάνκο δεν έχει ελεύθερο πεδίο και χάνεται!Ίσως δε, φέτος να μην είναι ο Μπλάνκο ο περυσινός!
Στις κινήσεις τώρα. ο Μπασινάς δεν νομίζω πως είναι η ενδεδειγμένη λύση. Ο Μπασινάς είναι πολύ αργός και στατικός ποδοσφαιριστής. Δεν είναι ούτε "μηχανάκι", ούτε "θηρίο" να "καταβροχθίζει" αντιπάλους και να φτιάχνει παιχνίδι. Δημιουρργικό χαφ δεν υπάρχει αξιόπιστο, ενώ στην επίθεση χρειάζεται επειγόντως φορ περιοχής (ακόμη κι αν χρειαστεί να πωληθεί ο Μπλάνκο... 5 εκ. ευρώ μπορεί να τα πάρει η ΑΕΚ και είναι πολύ καλά, από το να κινδυνεύσει να μη κάνει τίποτε φέτος ο Αργεντινός και να πέσει η τιμή του).
Όσο για Παπασταθόπουλο, το παιδί του χρόνου φεύγει ελέυθερο και η ΑΕΚ δεν παίρνει μια! Άρα καλύτερα να πωληθεί φέτος στα 4 εκ. ευρώ. Μια χαρά είναι, αρκεί τα λεφτά όλα να πανε για μεταγραφές.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Καλησπέρα φίλε,

Συγχαρητήρια για το μπλογκ σου. Ισως σε ενδιαφέρει η είδηση που έχω αναρτήσει σχετικά με τον Μπλάνκο.
Καλή συνέχεια.

GPZ είπε...

Στεφανέ συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις σου ως προς το πρόβλημα στο κέντρο μας και στο σκοράρισμα. Οσο για τις μεταγραφικές κινήσεις εγώ πιστεύω οτι οταν διώχνεις την μια σημαία μετά την άλλη θα πρέπει να τις αντικαθσιτάς επάξια. Προς το παρόν οι διοικούντες μοιάζει να κόβουν και να ράβουν για μια ΑΕΚ... τρίτη. Και είμαστε στον 5ο χρόνο του πλάνου (του ποιού ;) υποτίθεται. Αλλά ας τελειώσουν οι μεταγραφές και το ξανασχολιάζω το θέμα.

GPZ είπε...

Δημήτρη Ανδικόπουλε, διάβασα το ποστ σου και λέω τούτο : τραγικό να συζητάμε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπλανκο. Ηδη έπρεπε να είχαν διαψευσθεί επίσημα τέτοια ενδεχόμενα.