ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

ΑΕΚ : Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται !!!


Ο Δώνης δήλωσε ότι την ΑΕΚ πρέπει να την φοβούνται όσοι αντίπαλοι πρόκειται να την αντιμετωπίσουν. Αυτό κατά την γνώμη μου δεν έχει σχέση με το αγαπημένο σύστημα του Δώνη, το 4-3-3, αλλά κατά πόσο θα μπορέσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί να επιτίθεται γρήγορα αλλά και να αμύνεται γρήγορα δηλαδή να έχει καλές επιστροφές και δυνατή άμυνα. Αυτό προϋποθέτει ότι η ομάδα θα λειτουργεί και θα βασίζεται στο σύνολο κυρίως και όχι στις μονάδες και ότι θα έχει μεγάλες αντοχές κατά την διάρκεια του αγώνα. Μόνο τότε θα φοβούνται πραγματικά την ΑΕΚ. Αν το καταφέρει θα είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Δώνη αλλά σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και η διοίκηση ενισχύοντας την ομάδα στις γνωστές θέσεις που έχει αδυναμίες.

Ο Δώνης είναι ένα στοίχημα, ένα ερωτηματικό για την ΑΕΚ. Πρώτη φορά δοκιμάζεται σε τέτοιο υψηλό επίπεδο και κατά την γνώμη μου οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Η συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή για αυτόν και την ΑΕΚ γενικότερα. Ο κόσμος ζητάει αποδείξεις για να τον αποδεχθεί, η κόντρα οργανωμένων - Νικολαΐδη καλά κρατεί με αφορμή και αιτία κυρίως το γήπεδο , η απογοήτευση είναι διάχυτη για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αφού καθυστερούν βασικές μεταγραφικές επιλογές των μπακ και του χαφ και πλανάται και ο Μελισσανίδης με την -προφορική έστω- πρόταση του. Σε αντίθεση με το κλίμα με το οποίο ξεκίνησε ο Ferrer όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στους Θρακομακεδόνες ο Δώνης ξεκινάει με πολύ δυσμενέστερες συνθήκες.

Εγώ προσωπικά ανήκω σε αυτούς που θα πεισθώ για τον Δώνη όταν δω αποτελέσματα και με μάλιστα ΔΙΑΡΚΕΙΑ και όχι περιστασιακά καλούς ή πολύ καλούς αγώνες. Εύχομαι ο Δώνης αυτά που δηλώνει να έχουν βάση στη δουλειά που γίνεται και να μην παραμείνουν λόγια του αερα. Επίσης εύχομαι η διοίκηση να βοηθήσει τον Δώνη και την ομάδα ενισχύοντας την με καλές μεταγραφές γιατί πλέον δεν είμαστε σε φάση εξυγίανσης αλλά -υποτίθεται- έχουμε περάσει στην φάση της ανάπτυξης και της ανοδικής πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: