ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΑΕΚ : Δανεικός ο Σορεντίνο

Δανεικός θα δοθεί τελικά ο Σορεντίνο στην Chievo Verona για έναν χρόνο με δικαίωμα αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι του 2009.

Κάναμε το χατίρι του Σορεντίνο φυσικά. Τελικά είμαστε πολύ large και θα δείτε που θα φύγει ο Σορεντίνο χωρίς να πάρει δραχμή η ΑΕΚ. Το συνηθίζει η ΑΕΚ να αφήνει ελεύθερους τους παίκτες της. Απορώ και εξίσταμαι για την πώληση του Τόζερ !!

1 σχόλιο:

-billys- είπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ......

Τον έφαγε το... γλυκό

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, μια ομάδα απέκτησε έναν ξένο παίκτη. Δεν ήταν και πολύ μεγάλο όνομα, αλλά προερχόταν από ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στην ομάδα όχι μόνο στέριωσε γρήγορα, αλλά έγινε και ένα από τα βασικά αναντικατάστατα στελέχη της ενδεκάδας. Η απόδοσή του, όμως, είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει και έτσι θα πάμε κατευθείαν στο ζουμί.

Ο Θεός δεν είχε προικίσει τον εν λόγω αθλητή μόνο με ταλέντο. Τον είχε προικίσει και με άλλα πράγματα. Το ένα ήταν το κάλλος. Τα άλλα... πράγματα με τα οποία τον είχε προικίσει ο Μεγαλοδύναμος θα τα μάθετε στη συνέχεια.

Ηταν πολύ ωραίος και οι γυναίκες όταν τον έβλεπαν ένιωθαν καυτά κύματα λάβας να τις πλημμυρίζουν. Ελα, όμως, που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ηταν, βλέπετε, δεσμευμένος. Και η γυναίκα του ήταν πραγματικός κέρβερος. Ολο από κοντά τον είχε, διότι είχε ακούσει ότι οι Ελληνίδες είναι κομματάκι ζωηρές. Ελα, όμως, που η κυρία δεν είχε έρθει από την αρχή μαζί του. Είχε μείνει στη χώρα τους και θα ερχόταν από τα μέρη μας με την πρώτη ευκαιρία. Τελικά ήρθε, πάντως, από δω.

Ο πρωταγωνιστής της σημερινής ιστορίας μας είχε κολλητό στην ομάδα ένα συμπατριώτη του. Αυτός ήταν το εντελώς αντίθετο από εκείνον και στο θέμα της εμφάνισης, αλλά και στο θέμα της διασκέδασης. Ο δεύτερος είχε την ομορφιά του Κουασιμόδου και την κάψα του Πάνα για γλέντια και όργια.

Ο «οικογενειάρχης» δεν τον ακολουθούσε. Στην αρχή ήταν σοβαρός και μετρημένος και έβγαινε πολύ σπάνια έξω. Από ένα σημείο και μετά, όμως, παρασύρθηκε. Σε μία από τις εξόδους γνώρισε μια νεαρά αιθέρια ύπαρξη που άρχισε να του? κουνάει την ουρά της. Εκείνος αντιστάθηκε στην αρχή, αλλά στο τέλος? ζαλίστηκε από το κούνημα και τελικά υπέκυψε. Μάλιστα εκείνο το βράδυ η πιτσιρίκα κατάλαβε για τα καλά με τι άλλο εκτός από ομορφιά και ταλέντο είχε... προικίσει ο Πάνσοφος τον παίκτη. Μεγάλη μύτη δεν του είχε δώσει πάντως...

Η πλάκα είναι ότι εκείνη την περίοδο είχε έρθει στην Ελλάδα και η γυναίκα του. Ο «οικογενειάρχης», όμως, δεν καταλάβαινε τίποτα. Είχε πέσει με τα μούτρα στο... γλυκό. Και το θέμα είναι ότι δεν έκανε ό,τι έκανε ίσα ίσα για να του φύγει η κάψα. Δεν πήγαινε μαζί της, δηλαδή, μόνο για το σεξ. Την είχε ερωτευτεί και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει με τίποτα.

Ελα, όμως, που ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και την κερατωμένη σύζυγο. Η απατημένη, λοιπόν, τα κατάλαβε όλα και έγινε το έλα να δεις. Στο σπίτι έγινε ο πόλεμος του '40. Στο τέλος η κυρία του είπε ορθά κοφτά ότι θα τον συγχωρούσε. Αρκεί, όμως, να παράταγε την άλλη και μέσα σε όλα να έφευγαν από τη χώρα. Ο παίκτης το δέχτηκε αυτό χωρίς δεύτερη κουβέντα και είπε στην ομάδα του ότι θέλει να φύγει.

Στο σύλλογο έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Δεν το περίμεναν αυτό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έφταιγε, διότι ο παίκτης τούς έλεγε ότι θέλει να φύγει επειδή η γυναίκα του νοσταλγεί τη χώρα τους. Τελικά η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και τον αποχαιρέτησε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα άλλαζαν τα πράγματα. Η σχέση τελείωσε εκεί, αλλά η γυναίκα του ακούει Ελλάδα και βγάζει αφρούς μέχρι σήμερα.

ΚΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ