ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Μπράβο στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ΒΗΜΑ" της Κυριακής ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε σε σχετική ερώτηση :

-Ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο, στην ΑΕΚ θεωρούν εαυτούς ηθικούςπρωταθλητές και στον Παναθηναϊκό η χρονιά έκλεισε με χαμόγελα. Εν τέλει, ποιος άξιζε το πρωτάθλημα;

«Για εμένα προσωπικά πρωταθλήτρια είναι ηΑΕΚ, όχι ότι έχω κάτι με τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή εμείς ως αθλητές πρέπει να κοιτάμε τι συμβαίνει στους αγωνιστικούς χώρους».




Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ενεργός και βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού τότε αυτή η δήλωση έχει μεγαλύτερη σημασία. Ουσιαστικά είπε ότι λέει για την κλοπή του πρωταθλήματος και όλη η υπόλοιπη υγιώς σκεπτόμενη φίλαθλη Ελλάδα αλλά είναι διαφορετικό να μην διαλέγει την σιωπή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε σχέση με ένα απλό φίλαθλο.




ΥΓ.Ορισμένοι ίσως υποστηρίξουν ότι οι ΟΣΦΠ - ΕΠΟ (μαζί πάνε αυτά ...) εφάρμοσαν (;) τους κανονισμούς (;) και ότι οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται. Αν όμως ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού θα πρέπει να επιστρέψει την κούπα του πρωταθλήματος που πήρε μόλις λίγα χρόνια πριν, τότε που αρχικά και σύμφωνα με τους κανονισμούς του αφαιρέθηκαν βαθμοί λόγω των επεισοδίων στον αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός και αργότερα του επιστράφηκαν πίσω. Τότε οι διάφορες δηλώσεις από πλευράς Ολυμπιακού είχαν κεντρική ιδέα ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο με ιδρώτα και όχι στα γραφεία. Δυο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή. Τα δικά σας, δικά μας και τα δικά μας, δικά μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαί ο ηθικός κυπελλούχος ποιός είναι?Καί αφού η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια γιατί βρίζετε τό Ντέμη καί θέλετε τόν Μελισσανίδη?

GPZ είπε...

Καλώς ή κακώς υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που διαφωνούν με το Ντέμη και άλλοι που τον αποδεχονται.Υπάρχουν ΑΕΚτζήδες που υποστηρίζουν τον Μελισσανίδη και άλλοι οχι. Τα κίνητρα ; Παρα πολλά. Δεν είναι μοναδικό "προνόμιο" της ΑΕΚ αυτό. Και στον Παναθηναϊκό τα ίδια συμβαίνουν. Και αλλού εντος Ελλάδος και εκτος. Θα πρεπει να το δουμε σαν κατι αναπόφευκτο κατι που μπορεί να συμβεί.Κατι που μπορει να ειναι μέσα στο πρόγραμμα.

Το "ηθικός κυπελούχος" προτιμώ να μην το σχολιάσω. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.