ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

AEK : 2.5 εκατ. ευρώ τα χρέη !!

Συνάντηση την Πέμπτη είχαν η Επιτροπή Σωτηρίας (η οποία υποστηρίζεται και απο την Original) με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Επιτροπής Σωτηρίας για τα οικονομικά του Σωματείου. Αν και ο Ανατολιωτάκης δεν αποκάλυψε την πλήρη εικόνα, ισχυριζόμενος ότι απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται τα χρέη και τα ονόματα αυτών που έχουν βάλει χρήματα στο ταμείο της Ερασιτεχνικής, τα χρέη ανέρχονται (συμπεριλαμβανομένων και των ταμειακών διευκολύνσεων) στα 2.500.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζεται η οφειλή του Σωματείου στον Άβακα για την κατεδάφιση του Σταδίου Ν. Γκούμας.


Τραγική εικόνα διαχείρισης από ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια δεν κατόρθωσαν να βρουν ικανοποιητικούς πόρους (χορηγίες, επιδοτήσεις ΓΓΑ, διαφημίσεις κλπ) έτσι ώστε να συντηρείται τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό το Σωματείο. Τραγικό επίσης ότι οι ΑΕΚτζήδες δεν συμμετέχουν ενεργά στο Σωματείο παρ' όλο που η συνδρομή (35 ευρώ ετησίως) είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Η αποχώρηση της παρούσας διοίκησης επιβάλλεται σαν ικανή και αναγκαία συνθήκη για αλλαγή πορείας στην Μάνα ΑΕΚ. Και όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές και όσο πιο γρήγορα παραδώσουν την διοίκηση τόσο το καλύτερο. Ουσιαστικά η παρούσα διοίκηση ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο για την ανέγερση του γηπέδου που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Νεα Φιλαδέλφεια παρά για την διαχείριση και βελτίωση των Ερασιτεχνικών τμημάτων της. Είναι παράδοξο ,ως διοίκηση της Ερασιτεχνικής, να έχεις πρώτη προτεραιότητα την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της ΠΑΕ και όχι την σωστή διαχείριση των Τμημάτων αλλά δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση σήμερα. Η παρούσα διοίκηση δεν είναι τίποτα άλλο από μια μηχανή δημιουργίας χρεών και ταμιακών διευκολύνσεων, μια μηχανή δημιουργίας ανακοινώσεων κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, μια μηχανή δημιουργίας υποβιβασμών των Ερασιτεχνικών ομάδων. Με λίγα λόγια είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα δημιουργίας παρακμής και ανικανότητας.

Σε όλη αυτή την κατάσταση έχουμε ευθύνη βαρύτατη και εμείς οι ΑΕΚτζήδες που παρακολουθούμε ως θεατές τις εξελίξεις αντί να συμμετέχουμε ενεργά τουλάχιστον στις εκλογικές διαδικασίες ώστε να μπορούμε να επηρεάσουμε σε σημαντικό βαθμό την πορεία της Μάνας ΑΕΚ. Εύχομαι και ελπίζω η ενεργοποίηση των ΑΕΚτζήδων να γίνει σύντομα πράξη.

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

Μακάρι να ήταν μόνο 2,5εκ τα χρεη μαζι με τις ταμειακες διευκολύνσεις.

1,6εκ ήταν τα χρέη με τις ταμειακές διευκολύνσεις το 2005 το καλοκαίρι.
Τα χρέη δεν καλύφθηκαν, δημιουργήθηκαν νέα, ταμειακές διευκολύνσεις μόνο ο Ανατολιωτάκης φέρεται να έχει βάλει 1,1εκ ενώ τουλάχιστον άλλες 300-400 χιλιάδες έχουν βάλει άλλα μέλη της διοικησης αυτά τα χρόνια.
Και δεν βάζω μέσα ουτε αυτά για τον Αβακα και τα υπολοιπα για το γηπεδο, ούτε κάμποσα εξώδικα που έχουν τελεσιδικήσει και θένε και τόκους από πάνω...