ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

The Invisibles


Περίπου τέσσερα χρόνια τώρα η ομάδα Νικολαΐδη διοικεί αλλά και χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΑΕΚ. Κι' όμως ,εγώ προσωπικά, δεν θυμάμαι κανένα από αυτούς τους μετόχους - διοικητές της ΠΑΕ να έχουν δώσει έστω μια συνέντευξη ο καθένας τουλάχιστον όσον αφορά την ΑΕΚ . Τι σκέφτεται για παράδειγμα ο Γκούμας για το μέλλον της ΑΕΚ ; Ο Νοτιάς ; Ο Κανελλόπουλος ; οι υπόλοιποι ; Βλέπουν την σχέση τους με την ΑΕΚ μακροπρόθεσμα ; ή βραχυπρόθεσμα ; Τι πορεία /στρατηγική θα ακολουθήσουν ; και γιατί ; Αυτά τα ερωτήματα και πολλά άλλα θα μπορούσαν να απαντήσουν σε σχετικές συνεντεύξεις. Ο κόσμος καλά - καλά δεν ξέρει τα ονοματεπώνυμα τους.

Και βέβαια δεν απαιτούμε να βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο να μιλάνε επί παντός επιστητού όσον αφορά στην ΑΕΚ. Αυτό θα καταντούσε βαρετό ίσως. Αλλά δεν θα ήταν καλύτερο γι' αυτούς και για τον κόσμο της ΑΕΚ να γνωρίσει τις σκέψεις τους, τις ιδέες τους και τις πολιτικές τους για τον μέλλον της ΑΕΚ από τους ίδιους και όχι μόνο και αποκλειστικά από τον Ντέμη Νικολαΐδη ; Αυτοί ,νομίζω, είναι πιο αρμόδιοι να μιλήσουν για τα θέματα που τους αφορούν ως μετόχους-διοικητές της ΑΕΚ παρά αυτό να γίνεται δια στόματος Νικολαΐδη. Έστω για μια φορά.


ΥΓ. Αν διατηρηθεί στην επικαιρότητα το θέμα της μεταγραφής του Καρντόσο στην ΑΕΚ, συντομότατα θα βρούμε ενδιαφέροντα στοιχεία και θα τα παραθέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: