ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Ερασιτεχνική ΑΕΚ : Ψάχνει γήπεδο η ανδρική ομάδα Βόλεϊ.


Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης γηπέδου για την ανδρική ομάδα βόλεϊ. Τα δύο γήπεδα στα οποία εχουν καταλήξει είναι αυτό της Μεταμόρφωσης και του Νέου Ηρακλείου. Το κλειστό της Μεταμόρφωσης είναι πιο κοντά στο να αποτελέσει την τελική επιλογή της ΑΕΚ.

Διαβάζοντας την σχετική είδηση αμέσως σκέφτηκα την τακτική της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου. Πόσο έντονα δηλαδή αγωνίζεται για να στεγαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο (που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΚ) στην Νέα Φιλαδέλφεια ενώ αντίθετα θα έπρεπε να επιδιώκει να βρεθεί μόνιμη λύση στέγασης στα Ερασιτεχνικά τμήματα τα οποία διαχειρίζεται. Αντ' αυτού και παραδόξως αγωνίζεται για το που θα στεγαστεί η ΠΑΕ χωρίς να ενδιαφέρεται για την τύχη της στέγασης των Ερασιτεχνικών τμημάτων της.

Ιδε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ...

2 σχόλια:

Μπλέκ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΜΦΕΒΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΑΛΙΩΤΑΚΗ ..ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ .ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΣΤΑ ΜΕΧΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ .
ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ..ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

GPZ είπε...

Οι αμφιβολίες μου για το πρόσωπο του Ανατολιωτάκη εξανεμίστηκαν σχεδόν αμέσως απο τότε που ανέλαβε την Προεδρία. Και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Όχι μόνο εγώ αλλά και η πλειοψηφία των ΑΕKτζήδων, τουλάχιστον αυτών που παρακολουθούν είτε λίγο είτε πολύ τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος (ΠΑΕ). Το έργο του οχι μόνο ανύπαρκτο αλλά αρνητικό (υποβιβασμοί τμημάτων,αποχωρήσεις παικτών κλπ κλπ) και τι άλλο ; Ανακοινώσεις επι ανακοινώσεων !! Νομίζω οτι η θητεία του είναι μια απο τις χειρότερες στην ιστορία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.