ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Κίνηση Μελισσανίδη - Διοικητικά ΑΕΚ 2


Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ


Από την σημερινή «Εξέδρα»

«Ο πρώην συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πρότεινε η κάθε πλευρά να βάλει 70 εκατομμύρια ευρώ και ομάδα Νικολαΐδη να διατηρήσει στην κατοχή της το μάνατζμεντ του συλλόγου. Ο Ντέμης επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού θα έπρεπε να ενημερώσει τους μετόχους και να συζητήσει μαζί τους και ζήτησε να κατατεθεί γραπτώς και με λεπτομέρειες η πρόταση προκειμένου να την μεταβιβάσει στο συμβούλιο.»



Θα ήθελα να γνώριζα τι είναι αυτό που παρακίνησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη (και την ομάδα του) να επιδιώκει να ξανανεβεί στο άρμα της ΑΕΚ για τρίτη φορά ? και με τόσα πολλά λεφτά μάλιστα όπως γράφεται. Γιατί επιδιώκει να ανέβει στο άρμα της ΑΕΚ τώρα και όχι στον χρονικό γκρεμό της ΑΕΚ που ήταν το έτος 2004 ? Τι άλλαξε από τότε και επιθυμεί την επάνοδο του συνοδευόμενη με 70.000.000 ευρώ και μάλιστα χωρίς τον διοικητικό έλεγχο τον οποίο «χαρίζει» σε αυτούς που ήδη τον έχουν? Είναι τόσο ανιδιοτελής απέναντι στην ΑΕΚ ή μήπως κρύβει κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού του ?

Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν με μια αναλυτική παρουσίαση της πρότασης του προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ . Επιβάλλεται να παρουσιαστεί μια αναλυτική πρόταση τόσο προς τον κόσμο όσο και προς την παρούσα διοίκηση. Για να μπορούμε να κρίνουμε με περισσόετρα στοιχεία.

Επίσης διάβασα -μεταξύ άλλων-σε σχετικό άρθρο στην έντυπη «Εξέδρα» της 6ης Ιουνίου 2008 (σελ. 15) ότι : «Συνεργάτες του Μελισσανίδη έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν ποδοσφαιριστές. Χρησιμοποιούν το όνομα του πρώην προέδρου της ΑΕΚ και ενημερώνουν τους παίκτες ότι πρόκειται να δεχθούν πρόταση για να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα ή ότι πρόκειται να δεχθούν πρόταση για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων και επέκταση του συμβολαίου τους ! Αν αυτές οι κινήσεις γίνονται εν γνώσει του Μελισσανίδη σημαίνει ότι ο πρωην συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ πιστεύει ότι το σχέδιο θα επιτύχει και θα αποκτήσει τον έλεγχο της εταιρείας.»

Αν ισχύουν τα όσα παραπάνω αναφέρει η «Εξέδρα» ,τότε αυτό μόνο ως μέγιστη δολιοφθορά όχι μόνο εναντίον της υπάρχουσας διοίκησης μπορώ να το χαρακτηρίσω, αλλά θα έλεγα ότι τέτοιες πράξεις συνιστούν δολιοφθορά εναντίον ολόκληρης της ΑΕΚ (διοίκηση , ομάδα ,κόσμος) διότι τέτοιες ενέργειες μόνο να αποδυναμώσουν την ΑΕΚ μπορούν , μόνο να διχάσουν και όχι να ενώσουν. Και για μένα, ως οπαδό της ΑΕΚ, οποιαδήποτε κίνηση που έχει σαν αποτέλεσμα την αστάθεια, την αποδυνάμωση και το πισωγύρισμα της ομάδας με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Γιατί εγώ δεν είμαι Ντεμικός, δεν είμαι Μελισσανιδικός. Είμαι ΑΕΚ και ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: