ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

ΑΕΚ BASKET : ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ;


Εξακολουθεί να αρνείται ο Δρόσος περαιτέρω εμπλοκή με την ΑΕΚ. Λύση προσπαθεί να δώσει η επιτροπή σωτηρίας. Ας ελπίσουμε να αποδώσουν οι προσπάθειες.

Σχετικό άρθρο απο την σημερινή SCORELIVE




"Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα ο Δημήτρης Δρόσος. Αφίχθη από τη Βαλέτα λίγο πριν τις έξι το πρωί, όπου τον περίμενε ο Μπάμπης Καραμανλής κι ο Βασίλης Βάσσιος, που είχαν μαζί του και μια πρώτη συζήτηση.

Οι δύο άνδρες, αλλά και τα μέλη της ORIGINAL επχείρησαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά βρήκαν απέναντί τους...τείχος. Ο 42χρονος επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειτε να αλλάξει γνώμη για την επιστροφή του στα διοικητικά της Ένωσης. Μάλιστα δέχτηκε ασφυκτικό...πρέσινγκ προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι με την πλευρά του Φιλίππου, πριν πει το οριστικό "αντίο". Ο Δρόσος ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν πρόκειται να συζητήσει με κάποιον άλλον εκτός από τον Γιάννη Φιλίππου. Κι από τη στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ παραμένει...άφαντος, δεν θέλει να κάνει κι άλλη υπομονή.

Το απόγευμα ο 42χρονος επιχειρηματίας συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Μάρκο Λαγό, με τον οποίο συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα. Μάλιστα ο Δρόσος έδωσε εντολή στον Λαγό, αλλά και στο νομικό τμήμα της ομάδας (με επικεφαλής τη Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου) προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες απεμπλοκής της δικής του πλευράς από τα "κιτρινόμαυρα κοινά". Αυτό που προέχει είναι η απάντηση στην εξώδικο επιστολή που απέστειλε την περασμένη Δευτέρα ο Δημήτρης Δρόσος.

Συγκεκριμένα η απερχόμενη -όπως όλα δείχνουν- διοίκηση θα απαντήσει τη Δευτέρα ότι θα παραδώσει ως τις 20 Ιουνίου τα...κλειδιά της ομάδας. Ωστόσο οι συνεργάτες του Δρόσου αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρόν στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, καθώς το τυπικό "αντίο" θα δοθεί στο τέλος του μήνα, όταν και λήγουν όλα τα συμβόλαια. Μάλιστα όπως διαφαίνεται η Ένωση θα στηρίξει την επανεκλογή του Βασίλη Οικονομίδη, ο οποίος στήριξε ιδιαίτερα δυναμικά τον "δικέφαλο" στη διαμάχη που είχε με τον ΟΠΑΠ, σχετικά με τα χρήματα της χορηγίας.


Οι κινήσεις της επιτροπής σωτηρίας


Όταν ο Μπάμπης Καραμανλής κι ο Βασίλης Βάσσιος πληροφορήθηκαν την ανένδοτη στάση του Δημήτρη Δρόσου πέρασαν στο...παρασύνθημα. Ουσιαστικά του εξέφρασαν και επίσημα την επιθυμία της "επιτροπής σωτηρίας" (η οποία σκοπεύει να αναλάβει τις τύχες της Ερασιτεχνικής) να ασχοληθεί με την ομάδα μπάσκετ. Οι ίδιοι του μετέφεραν το μήνυμα ότι υπάρχουν δέκα επιχειρηματίες που επιθυμούν να βγάλουν τη "βασίλισσα" από τη δύσκολη. Μάλιστα ήδη έχουν μιλήσει για το θέμα με τον νομικό εκπρόσωπο των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο, ενώ σκοπεύουν να προγραμματίσουν ραντεβού τη Δευτέρα με τον Γιάννη Φιλίππου.

Πρώτα θα ρωτήσουν τον μεγαλοβιομήχανο αν έχει βρει ο ίδιος κάποια λύση και στη συνέχεια θα του ζητήσουν τη συγκατάθεσή του για τη δημιουργία μιας διοίκησης Πρωτοδικείου, που θα επιχειρήσει να τρέξει και να "νοικοκυρέψει" την ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να πετύχουν ελαστικότερους όρους στους διακανονισμούς. Άλλωστε τα χρέη είναι πολλά και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καλυφθούν οι τρύπες. Μαζί τους θα έχουν και τη συμπαράσταση του Δημήτρη Δρόσου, ο οποίος δεν αποκλείεται να ενισχύσει οικονομικά αυτή την κατάσταση. Προηγουμένως ο 42χρονος παράγοντας ενδέχεται να χαρίσει το 25% των μετοχών (που αντιστοιχούν στα χρήματα που έχει βάλει αυτή τη χρονιά από την τσέπη του) στην "επιτροπή σωτηρίας", που θα αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: