ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ΑΕΚ: Προπονητικό, η υπομονή στα όρια της !!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ακόμη δεν ανέλαβε καλά καλά την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βρήκε λύση για το προπονητικό ένα χρόνο μετά. Ίσως κάποιος ισχυριστεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε έκταση αλλά του παραχωρήθηκε η χρήση για 50 χρόνια μιας δημοτικής έκτασης, ενώ η ΑΕΚ επιδιώκει την αγορά ιδιόκτητης έκτασης και ως εκ τούτου η περίπτωση της ΑΕΚ είναι πιο δύσκολο να υλοποιηθεί. Δεν είναι λάθος σκέψη αυτή. Όμως η ΑΕΚ και ο Νικολαΐδης ψάχνουν εδώ και τέσσερα (4) χρόνια να βρουν λύση σε ένα θέμα που πραγματικά η ΑΕΚ είναι σε εποχές δεκαετίας του 60 και του 70.

Τέσσερα χρόνια είναι πάρα πολλά για μην μπορούν να δώσουν λύση. Ακόμη και αύριο ο Νικολαΐδης να ανακοινώσει το προπονητικό η καθυστέρηση αυτή είναι σοβαρή και αδικαιολόγητη. Είναι ένα δείγμα διοικητικής αδυναμίας, αν υποθέσουμε ότι πράγματι επιδίωκαν να φτιάξουν προπονητικό και είχαν διάθεση να επενδύσουν χρήματα σ'αυτό.

Ελπίζω η τελευταία ανακοίνωση μέσω της συνέντευξης του Τάκη Κανελόπουλου στο ΒΗΜΑ της Κυριακής να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ πριν αρχίσουν τα έργα κατασκευής. Γιατί, όσον αφορά το θέμα του προπονητικού κέντρου, βρισκόμαστε στα όρια της κοροϊδίας και οι προθέσεις δεν αρκούν πλέον.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και προπονητικο να γινει δεν σωζονται.Ειναι εργο πνοης,αναγκαιο αλλα πλεον το εχουν φτασει αυτο το θεμα περα απο καθε λογικο οριο χρονου και υπομονης του κοσμου.Μεχρι και ο ΠΑΟΚ μια λυση την βρηκε και η ΑΕΚ παλευει 4 χρονια τωρα για να δει προκοπη.Χριστοφορος.