ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΑΕΚ : Είναι ικανοποιημένος ο κόσμος της ΑΕΚ απο τις μεταγραφές της ;


Από συζητήσεις με ουκ ολίγους οπαδούς της ΑΕΚ διαπιστώνω ότι μέχρι αυτό το χρονικό σημείο της μεταγραφικής περιόδου οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είναι ευχαριστημένοι διότι δεν βλέπουν τη διοίκηση να συνεχίζει το ίδιο καλά όπως ξεκίνησε. Ξεκίνησε με το Σάχα και τον Μαϊστόροβιτς συνέχισε με τον Σκόκο. Τρείς καλές μεταγραφές ενδεκάδας δηλαδή.


Και τώρα τι γίνεται ; Απλούστατα ο κόσμος διαβάζει για Βενετίδηδες, Γκούμες και Κωνσταντίνου. Διαβάζει ότι δυσκολεύει του Μπασινά, κάτι γράφτηκε για Νέρι Καρντόζο για 1-2 ημέρες. Το μόνο καλό είναι οι ανανεώσεις Κονέ,Γκεντζόγλου και Κουτρουμάνου. Οι ανανεώσεις των μικρών όμως δεν είναι γεγονότα που θα δώσουν ελπίδα στο κόσμο για ενδυνάμωση της ομάδας. Ο ενεργός κόσμος της ΑΕΚ ξέρει ότι η ομάδα "πονάει" στις θέσεις των ακραίων μπακ και του αμυντικού χαφ και μέχρι στιγμής δεν βλέπει, δεν διαβάζει ακριβέστερα, να γίνονται κινήσεις ουσίας σε αυτές τις θέσεις. Οπότε δικαιολογημένα αρχίζει και απογοητεύεται. Στην απογοήτευση αυτή συμβάλει και το γεγονός των δυνατών μεταγραφών του Παναθηναϊκού καθώς και του ΟΣΦΠ που πραγματοποιούν ή αναμένεται να πραγματοποιήσουν. Στην επιφυλακτικότητα και απογοήτευση ίσως έχει συμβάλει και η πρόταση Μελισσανίδη αλλά όχι σε καθοριστικό βαθμό. Όχι σε καθοριστικό βαθμό για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι σκόπιμο να αναλυθούν εδώ .


Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο η διοίκηση να ακολουθεί τις προσδοκίες του κόσμου ούτε τις υπερβολές (και επιπολαιότητες ίσως) των άλλων δύο αντιπάλων της. Όμως στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι προσδοκίες του κόσμου για ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας έχουν και παραέχουν βάση. Δεν είναι επιπόλαιες. Και πιστεύω σπάνια ο κόσμος της ΑΕΚ σκέφτεται επιπόλαια, για να μην πω καθόλου.

Η διοίκηση λοιπόν πρέπει να ενισχύσει την ομάδα με τρεις μεταγραφές βασικών στις θέσεις που είπαμε πιο πάνω όχι τόσο για να ικανοποιήσει την επιθυμία του κόσμου αλλά γιατί πράγματι η ομάδα τις χρειάζεται. Με την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που προείπαμε, που χρόνια τώρα "πονάει" η ομάδα, δεν θα έχει χτυπητές αδυναμίες και αν ο Δώνης καταφέρει να την "δέσει" τότε θα είμαστε ανταγωνιστές στο πρωτάθλημα με διάρκεια μέχρι τέλους.

2 σχόλια:

Μπλέκ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ 2 ΧΑΦ 1 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ....Ο ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Και εγω συμφωνω απολυτα.
Η ΑΕΚ ειναι φανερο οτι σε καιριες θεσεις ποναει.Ωστοσο προσθετω οτι για εμενα το πολυ να κανουν ακομα δυο μεταγραφες και οχι κατι σημαντικο.Φτηνες λυσεις για να κλεισει το ροστερ.Η διοικηση αυτη θελει καθε χρονο η πορεια της ομαδας να εχει ρισκο.Δεν εξηγειται αλλιως.Και τον φετινο χειμωνα ενω η ΑΕΚ ηταν πρωτη και ειχε ολοφανερη αδυναμια στα χαφ επελεξαν να μην δωσουν ενα καλο ποσο για να καλυψουν τη θεση.Και κατι ακομα, το 2004 παιρναμε εισητηρια διαρκειας για να δωσουμε ψηφο εμπιστοσυνης στον Ντεμη και την διοικηση του και το 2008 δεν παιρνουμε διαρκειας για να εκδηλωσουμε την δυσπιστια μας στην διοικηση Ντεμη.Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του...