ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Μεταγραφές ΑΕΚ : Νέα που ελπίζω να μην είναι πραγματικότητα


Διαβάζω στις εφημερίδες και ακούω στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ειδήσεις για μεταγραφή του Βενετίδη καθώς και του Κωνσταντίνου στην ΑΕΚ. Οι πρώτες μου σκέψεις για αυτά τα δυο ενδεχόμενα (που ελπίζω να παραμείνουν απλή ειδησεογραφία και μόνο και οχι να μετατραπούν σε πραγματικά γεγονότα) είναι εντελώς αρνητικές. Όχι μόνο διότι αυτοί οι παίκτες (ειδικά ο Κωνσταντίνου) μπορούν να προσφέρουν λίγα στην ΑΕΚ αλλά επιπλέον διότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποτελεί καταφύγιο πρώην παικτών του ΟΣΦΠ. Αρκετά με τους Παπά και Καφέ πέρυσι. Ας μην επαναλάβουμε και φέτος το ίδιο έργο με τους Βενετίδη, Κωνσταντίνου. Η ΑΕΚ χρειάζεται πιο δυνατές (και ίσως ακριβότερες) μεταγραφές. Βενετίδης και Κωνσταντίνου δεν είναι οι λύσεις που θα βοηθήσουν την ΑΕΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν παρουμε Βενετιδη δεν θα παρω διακρειας.Δεν το συζηταω...Καποιοι παικτες απλα πανε την ΑΕΚ πισω αν ερθουν στην ομαδα...

GPZ είπε...

Γενικά ο κόσμος της ΑΕΚ αντιδρά στην φημολογούμενη μεταγραφή Βενετίδη.Και ο λόγος ειναι -κατα την γνώμη μου - αυτό που είπες.Οτι με τέτοιες μεταγραφές η ομάδα δεν πάει μπροστά.