ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

AEK : Χρησιμοποιείστε την κοινή λογική !



Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εξέδρας η ΑΕΚ διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τον Σουηδό δεξί μπακ Φρεντρικ Στόορ. Ο Δώνης, αναφέρει το δημοσίευμα, πιστεύει ότι με Γεωργέα, Ράμος και Κουτρουμάνο μπορεί να καλυφθεί η θέση και έτσι δεν ψάχνει δεξί μπακ.




Αν ισχύει το δημοσίευμα τότε θεωρώ ότι από την δεξιά μας πλευρά θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Κι'αυτό διότι ο Γεωργέας έχει προβλήματα τραυματισμού, ο Ράμος δεν κάνει ή στην καλύτερη περίπτωση δεν ξέρει την θέση και ο Κουτρουμάνος δεν έχει ακόμη την εμπειρία για να βασίζεται η AEK πάνω του για το δεξί άκρο της άμυνας τουλάχιστον σε αυτόν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής του στην ΑΕΚ από την Αναγέννηση Καρδίτσας.




Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι το δημοσίευμα δεν έχει βάση διότι αν είναι σωστό αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι αρνούμαστε (και δεν καταλαβαίνω το γιατί) να πάρουμε παίκτη στην θέση του δεξιού μπακ που θα εξαλείψει την αδυναμία της ομάδας στο δεξί άκρο της άμυνας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα η ΕΞΕΔΡΑ εχει γραψει κατα καιρους οτι δεν θα παρει ουτε αμυντικο χαφ η ΑΕΚ.Οποτε ας περιμενουμε.
Και κατι ακομα.Αν ειναι να παρουμε και δεξια κανεναν Βενετιδη καλυτερα ας βασιστουμε στον Κουτρουμανο.
Η ΑΕΚ πρεπει να καταλαβει καποια στιγμη οτι θα πρεπει να επενδυσει και σε αυτες τις θεσεις.Στα πλαγια μπακ.Εκει που τοσα χρονια ποναει αλλα μυσαλο δε λεει να βαλει...

GPZ είπε...

Συμφωνώ σε όλα εκτός απο Βενετίδη και Κουτρουμάνο.Ο Κουτρουμάνος μόνο σαν αλλαγή πρέπει να λογίζεται και ο Βενετίδης δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει στην μεταγραφολογία της ΑΕΚ.

Μπλέκ είπε...

ΣΤΟ 4-4-2 ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΕΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
1ΣΑΧΑ
2 ;
3?
4 MAISTOROBITS
5 PAPASTAUOPOYLOS
6 ?
7? RIKA [ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ]
8 ΡΙΒΑΛΝΤΟ
9 ΕΝΤΙΝΙΟ Η ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
10 ΜΠΛΑΝΚΟ
11 ΣΚΟΚΟ
ΦΙΛΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ 2 ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω .ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΜΑΣ ------ΚΑΦΕ+ΕΝΣΑΛΙΒΑ:ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ .
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2-4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μα και εγω δεν ειπα οτι θελω Βενετιδη.Αλλα αν ειναι να παρουμε κανενα Βενετιδη ας δωσουμε ευκαιριες στον Μπαρμπουδη.Δε μπορω να διανοηθω την ΑΕΚ να εχει σαν στοχο για το αριστερο ακρο της αμυνας της τον Βενετιδη.Σε αυτη τη λογικη προτιμω τον Κουτρουμανο.Αλλα παλι καταληγω σε αυτα που ειπα και πριν.Πρεπει καποια στιγμη η ΑΕΚ να επενδυσει σοβαρα και στις θεσεις των πλαγιων μπακ.

GPZ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Οσο γιατο ότι κάποια στιγμη η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει στα πλάγια μπακ , που γράφεις στην τελευταία πρόταση σου, αυτό που έχω να πω είναι ότι έπρεπε να το είχε κανει ήδη και οχι τωρα στην μεταγραφική περίοδο του 2008. Καλιο αργά παρα ποτέ πάντως !!