ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

AEK : Αναλάβετε πλήρως την ευθύνη της αρνητικής σας στάσης και των συνεπειών της

Σύμφωνα λοιπόν με τον Θανόπουλο η ΑΕΚ είναι μια ελκυστική και υγιής επιχείρηση αυτή την στιγμή, καλύπτονται τα 15 εκατ. ευρώ του ανοίγματος , θα κάνουμε μεταγραφές για να είμαστε ανταγωνιστικοί για πρωτάθλημα και τίτλους ,θα τρέξουμε το γήπεδικό , θα ξεκινήσουμε το προπονητικό. Άρα όλα είναι ΟΚ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. To e-mail που διέρρευσε πριν λίγο καρό ήταν άστοχο με λάθος πληροφορίες. Και ας το έγραψε ο ίδιος ο Θανόπουλος που έδωσε συνέντευξη και ας μιλούσε για προβληματική και ας εξέπεμπε SOS. Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ 15 εκατ. του ενδιαφερόμενου Μελισσανίδη την στιγμή που μπαίνουν νέοι μέτοχοι (Αφοι Αγγελόπουλοι και άλλοι) στον Ολυμπιακό με 30 εως 40 εκατ. ευρώ , την στιγμή που ο πολυμετοχικοί του Παναθηναϊκού διαπληκτίζονται αν θα βάλουν 20 ή 30 ή 40 εκατ. ευρώ στις μεταγραφές εμείς πάμε με την λογική έσοδα = έξοδα αρνούμενοι την εισροή ρευστού νέων επενδυτών μέσω αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Η οποία εισροή ρευστού μέσω αύξησης Μετοχικού κεφαλαίου δεν συνιστά δημιουργία χρέους.

Αφού λοιπόν θέλετε και δηλώνετε ότι μονοί σας θα κουμαντάρετε το καράβι με ανταγωνιστικό τρόπο και με επιτυχία ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα σας. Το κακό είναι ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω , ότι ο αν χαθεί και αυτή η προσπάθεια θα βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο.

Μόνοι σας τώρα αφού έτσι το επιθυμείτε λαμβάνοντας υπόψη ότι σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής (στο οποίο εσείς μαζί με τον Νικολαΐδη φέρατε την ομάδα) είστε ΑΠΟΛΥΤΑ υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αποτυχία σε οποιοδήποτε επίπεδο (απουσία πρωταθλήματος , καθυστέρηση γηπεδικού κλπ). Όσο για το προπονητικό, που ακόμη είναι σε επίπεδο συμβάσεων να δούμε τους όρους ΠΡΙΝ υπογραφούνε έτσι ώστε να ξέρουμε αν η ΑΕΚ ζημιώνεται ή όχι. ΠΡΙΝ την υπογράψετε όμως Κύριοι και χωρίς να τροποποιηθεί σε κρίσιμους όρους αργότερα.

7 σχόλια:

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

οι αγγελόπουλοι θα μπουν στον γαύρο με 20 - 30 εκ. ... αλλά δεν είπαν ποτέ στον κόκκαλη να βάλει κι αυτός άλλα τόσα και να έχουν 45% - 45%

επίσης ο γιανάκοπουλος και οι άλλοι μπήκαν στον βάζελο με 10 και 20 εκ. και πήραν από 5% και 10% των μετοχών αντίστοιχα ... δεν είπαν στον βαρδινογιάννη να βάλει κι αυτός άλλα τόσα και να έχουν 45% - 45%

εδώ φαίνεται η διαφορά τους με τον μελλισανίδη ... στο πως αντιμετωπίζουν το θέμα

αλλά φαίνεται έχει και με αυτούς τεράστια διαφορά φιλοσοφίας ο τίγρης

δεν χρειάζεται επομένως να ανησυχείτε που μπαίνουν στις άλλες παέ "λογιστές" και όχι επενδυτές

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς όμως Σεβάχ ότι ο Κόκκαλης ήταν ξεκάθαρος στο ποσοστό που κανείς θα έπαιρνε και με πόσα χρήματα. Είπε 72.000.000 για το 40%.
Πότε εσύ άκουσες να κάνουν κάτι τέτοιο οι Σωτήρες μας ? Τον Γενάρη είπαν όποιος θέλει ας βάλει όποιο ποσό θέλει και θα αποφασίσουμε μετά τι ποσοστό μετοχών αναλογεί. Δηλαδή λαμογιές , ασυναρτησίες , αδιαφάνειες.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

μα όχι ... δεν θα αποφασίζανε οι μέτοχοι το ποσοστό, αλλά ο ενδιαφερόμενος

μαζί με το ποσό θα έκανε πρόταση να βάλει, θα έλεγε και το ποσοστό των μετοχών που θέλει

δηλαδή θα μπορούσε ο ενδιαφερόμενος να προτείνει βάζω τόσα εκ. και θέλω το 40%, το 50% μέχρι και το 90% των μετοχών ... ότι πρότεινε

σαν διαδικασία ήταν απολύτως διαφανής

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ αδερφέ. Ξεκάθαρο δεν είναι έλα βάλε και πρότεινέ μας το ποσοστό για να φας και 3η χυλόπιτα.
Διάφανο είναι με τόσα παίρνεις τόσες. Την τιμή πώλησης την καθορίζει ο πωλητής. Δεν πάει κανείς να πει έχω 2 εκ και θέλω το 15% γιατί πολύ απλά την αξία την καθορίζει αυτός που πουλάει. Κι αν θυμηθούμε ότι με 70 εκ. αυτοί έδιναν πέρσι το 35% καταλαβαίνεις ότι οι άνθρωποι δεν είχαν ποτέ τη θέληση και διάθεση να πουλήσουν. Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι θα γίνει με την ΑΜΚ.

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

δεν ήταν πώληση με την έννοια που δίνουμε συνήθως, ήταν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 15 εκ. με παραίτηση των μετόχων από το δικαίωμα προτίμησης ... και δεν είναι διαδικασία που δεν εφαρμόζεται

θα μπορούσε από τη διαδικασία αυτή η ΑΕΚ να αλλάξει χέρια

ήταν δεν ήταν παρόλα πάντως η ουσία είναι ότι τα 15 εκ. τα έβαλε τελικά ο νοτιάς

πάντως η αποτίμηση της ΑΕΚ από τον κανελλόπουλο σε 200 εκ. (με την ιστορία 70εκ. --> 35% μετοχών)δεν διαφέρει και πολύ από την αποτίμηση του κόκκαλη για τον οσφκ (εσύ έγραψες παραπάνω 72 εκ. ---> 42% μετοχών)

ούτε διαφέρει από την αποτίμηση του πάο από τους βάζελους πέρυσι (10 εκ. ---> 5% των μετοχών)

επομώνως γιατί η ομάδα μου να μην αξίζει όσο ο βάζελος και ο γαύρος ... δεν κατάλαβα;

συμφωνώ βέβαια ότι η συνέχεια ήταν μια σκέτη απογοήτευση

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικά βεβαίως η ομάδα μας στοιχίζει πολύ περισσότερο από τους ακατανόμαστους. Με τη διαφορά ότι ο πράκτορας έχει γήπεδο,προπονητικό και μια ντουζίνα τίτλους. Ο πολυμετοχικός έχει Παιανία, στα σκαριά το γήπεδο και μια προοπτική επένδυσης πολλών χρημάτων.
Εμείς πουλάμε 70 εκ τι ακριβώς ? Το πούλμαν ?

Σεβάχ Θαλασσινός είπε...

δεν είναι ακριβώς έτσι ... τα προπονητικά και τα γήπεδα δεν ανήκουν στις παέ αυτές

για τους τίτλους έχεις ένα δίκιο