ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΑΕΚ: Απογοήτευση ,υπομονή και κολλύριο


Τραγική η σημερινή ΑΕΚ με μια Λάρισα που υπό άλλες συνθήκες και άλλες εποχές θα είχε φάει τρία μέχρι το 60΄. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να οπλιστεί με υπομονή και μπόλικο κολλύριο. Γιατί ούτε πρωτάθλημα θα δει αλλά ούτε και καλή μπάλα. Η ομάδα δεν τραβάει και οι υπεύθυνοι είναι πρώτα και κύρια η Διοίκηση και κατ' επέκταση και ο προπονητής που επιλέξανε.


Όταν έχεις δεξί μπακ Ραμος και Κουτρομάνο ως βασικούς


όταν πουλάς Τόζερ και αφήνεις να σου φύγει ο Ριβάλντο μένοντας έτσι χωρίς παίκτη μεσαίας γραμμής που θα σου μοιράζει την μπάλα μπροστά,


όταν όπως κάθε χρόνο αλλά και φέτος διώχνεις το μισό ρόστερ και το αντικαθιστάς με άλλο τόσο,


όταν διώχνεις τον βασικό κορμό της ομάδας που τερμάτισε πέρισυ πρώτη


όταν χρεώνεις την ομάδα με 500.000 ευρώ κάθε χρόνο αποζημίωση στον Ferrer και για να ρεφάρεις παίρνεις ένα φτηνό προπονητή λίγο για την ΑΕΚ

όταν...

όταν...

όταν...

όταν...


και κυρίως όταν δεν βάζεις τα λεφτά που πρέπει αλλά αντ' αυτού ο Ντέμης ως προπαγανδιστικός κριός κάνει μαθήματα για το μπάτζετ και τα έσοδα έξοδα ,μιλά για 30,000 διαρκείας τότε όλα αυτά θα φανούν στο γήπεδο ξεκάθαρα.

Ο δε Δώνης -αφού δεν είχε την ικανότητα να αντιληφθεί έγκαιρα και γρήγορα ότι το σύστημα προσαρμόζεις στην ομάδα και όχι την ομάδα στο σύστημα που κατέβασε η καούκα σου- σπατάλησε όλη την προετοιμασία και άλλους τόσους μήνες για να καταλήξει οτι το 4-3-3 δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ !!! Και μέσα στον μήνα Οκτώβριο αλλάζει πλεύση !!! Ο δε Δώνης κατάφερε πράγματα εφικτά να τα κάνει ανέφικτα : Να αποκλειστούμε από Αύγουστο μήνα απο το κύπελλο UEFA,

να παίξει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχει παίξει η ΑΕΚ από το πρόσφατο παρελθόν μέχρι και σήμερα ,

να κάνει την ΑΕΚ ένα σύνολο ασύνδετο και άστοχο και κυρίως μπερδεμένο μέσα στον αγωνιστικό χώρο μιας και αυτός έχει μπερδευτεί και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Την θολούρα του μυαλού του την έχει μεταλαμπαδεύσει στην ΑΕΚ.


Η παρούσα διοίκηση δηλ. όσοι αποφασίζουν για τις τύχες της ομάδας ειδικά για αποφάσεις που αφορούν στο ποδοσφαιρικο τμήμα έχει τελειώσει. Δεν μπορεί να πάει την ομάδα παραπάνω. Προκαλούν ζημιά σε τελική ανάλυση. Η καλύτερη λύση ειναι να γίνει το γρηγορότερο δυνατόν μια αναδιάταξη,μια ανασύνθεση και είσοδος ανθρώπων που θα μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν και να μεγαλώσουν την ΑΕΚ. Οσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά για την ΑΕΚ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απολυτο δικιο.Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Πλεον η ΑΕΚ εχει αρχισει την κατηφορα της.Πλεον η ΑΕΚ μικραινει.Σε λιγα χρονια θα δουμε ολοι τις συνεπειες αυτης της ασχημιας.Θα ψαχνουμε για ΑΕΚτσηδες κατω των 20 ετων με το κυαλι.
Ο Δωνης υπαλληλος ειναι,ο Ντεμης ειναι πλεον επαναστατης μονο στους τυπους.
ΜΟΝΟ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.Οσο υπαρχει αυτος ο ανθρωπος και εμεις κανουμε τους δυσκολους και εχουμε τις αντιρρησεις μας ειμαστε υπευθυνοι για την κατρακυλα της ομαδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτος ο Ντεμης με τις φετεινες κινησεις του.Ανακατεψε την ομαδα οσο δεν παιρνει χωρις λογο και αιτια και γνωριζει ο ιδιος ποσο κακο ειναι για μια ομαδα να αλλαζει το ροστερ της τοσο επιπολαια αφου και ο ιδιος ηταν ποδοσφαιριστης καποτε.Τελικα υποπτος ο ρολος του.Ας αναλαβει ο Μελισσανιδης αν και δεν τον παω ιδιαιτερα,μπας και δουμε κατι διαφορετικο.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλα δεν φταιει για ολα η διαιτισια και ο Γκαγκατσης?Τωρα φταινε οι παιχτες σας και η δοικηση?Α ρε κακομοιρα αεκακια.....