ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ

Έχασε η ΑΕΚ αυτή τη μάχη. Ένας αγώνας που θα ήταν δικαιότερο να λήξει ισόπαλος. Αν και έπαιξαν δυναμικά μέσα στο "Γ.Καραϊσκάκης" , αρκούσε μια μικρή χρονική περίοδος χαλάρωσης για να κριθεί εις βάρος της το αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά περίμενα ακόμη περισσότερο τσαμπουκά όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική. Η διαιτησία δεν βοήθησε να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα αν και έπαιξε υπέρ του γηπεδούχου.

Η αιτία για αυτή την ήττα δεν ήταν η διαιτησία. Οι αιτίες κατά την γνώμη μου είναι ο Δώνης που έχει μπερδέψει την ομάδα (προφανώς γιατί και αυτός είναι μπερδεμένος ,δεν έχει κατασταλάξει και πειραματίζεται ΑΚΟΜΗ) και δεύτερον η νοοτροπία που διακατέχει την ομάδα. Μια νοοτροπία ,μια νέα φιλοσοφία που προσπάθησε να διαπεράσει ο Ντέμης και που φαίνεται στο γήπεδο. Είναι η νοοτροπία "της εφήμερης χαράς" ,η νοοτροπία του πριμ που εστιάζει στην προσέλευση αντί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (αφού αυτό το πριμ μειώθηκε σε σχέση με πέρυσι απο 3 εκατ σε 1 εκατ !!!) , η νοοτροπία της λευκής πετσέτας που πέταξε δημόσια ο πρόεδρος μετά την ήττα 2-3 με τον Πανιώνιο πέρυσι και τέλος η νοοτροπία του αποφασίστε αν θέλετε να κατεβείτε στα play offs ή όχι (κι' έτσι πήρε ο Παναθηναϊκός την δυνατότητα και το εισιτήριο για το CL) .

Πολλοί λένε οτι τώρα ακολουθούν τα εύκολα παιχνίδια και η συγκομιδή βαθμών θα είναι ευκολότερη. Συγγνώμη αλλά με Πανιώνιο και Ηρακλή δεν είδα δείγματα τέτοια που να με κάνουν να υποστηρίξω κάτι τέτοιο. Αντιθέτως εγώ πιστεύω ότι για αυτή την ΑΕΚ ΟΛΑ τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα.

Επίσης όταν βλέπεις οι κόρακες να σου ακυρώνουν ήδη δύο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ γκολ σε ισάριθμα ματς και όταν βλέπεις την διοίκηση να παρακολουθεί ως ανήμπορος θεατής τα θλιβερά αυτά συμβάντα τότε όχι μόνο δεν μπορείς να ελπίζεις σε κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά σε φέρνουν στο σημείο να εύχεσαι την τρίτη θέση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στις εφημερίδες για το πως θα παίξει η ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη" ,τι σύστημα θα χρησιμοποιήσει ο Δώνης, ποιους θα επιλέξει στην επίθεση και άλλα σχετικά. Εγώ αυτό που ζητώ και απαιτώ είναι ο Δώνης και η ομάδα να δείξουν τσαμπουκά και κατάθεση ψυχής !!




Ξέρω οτι η διαιτησία δεν θα είναι ούτε 70-30 αλλά πολύ χειρότερη. Ξέρω οτι η παράγκα ζει και βασιλεύει. Ξέρω σε τι συνθήκες μη ποδοσφαιρικές θα παίξει η ομάδα. Τα έχουμε δει άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν. Ξέρω ότι εκεί ,ελέω παράγκας και ατιμωρησίας καταλύονται οι πολιτικοί νόμοι, δεν ισχύει η αθλητική νομοθεσία και οι κανόνες αγώνων ποδοσφαίρου χρησιμοποιούνται από τους ....χεσμένους κατά πως βολεύει τον γηπεδούχο και όχι τον φιλοξενούμενο.Όμως την ομάδα θέλω να την δω με τσαμπουκά και στα 90 λεπτά. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να δω μια ψυχωμένη ομάδα παρά το αποτέλεσμα.




Η ομάδα πρέπει να προστατέψει και να υπερασπιστεί την περυσινή 4αρα που φιλοδώρησε. Και αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρχουν 11 κιτρινόμαυροι κομάντος μέσα εκεί. Τα συστήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σας στον αγώνα σας ενάντια στην ψευτιά, στη διαπλοκή, στην κλοπή ,στην αλητεία, στην προπαγάνδα, στην λαμογιά και στην μίζα.