ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Το γύρισε και κέρδισε

Προηγήθηκε, στο ημίχρονο έχανε και τελικά νίκησε! Ο λόγος για την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ που κέρδισε σήμερα (25/10) με 4-3 τον Θρασύβουλο στο Δημοτικό Στάδιο Ερυθρών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών.

Η ομάδα του Χριστόφορου Κόλα προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ντούμο, ενώ έξι λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση με τον Παναγιωτάκο. Στο 35’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με τον Ασημάκη και στο 39’ ο Καλαμιώτης έκανε το 2-2. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 45λεπτου η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2 από το τέρμα του Παναγιωτάκου. Στο 66’ ο Μηνάς ισοφάρισε και στο 83’ ο Τσαμουρλίδης έδωσε το "τρίποντο" στο δικέφαλο με πέναλτι που κέρδισε ο Καλαμιώτης. Διάστρεμμα υπέστη ο Βίκτωρας Πλάντζος στο δεύτερο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από τον Αχείμαστο. Πλέον, η Ενωση έφτασε τους 14 βαθμούς σε επτά ματς και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Παυλόπουλος, Σουμελίδης, Γαργαρώνης, Ασημάκης, Παναγιωτάκος, Μανωλάς, Λυμπερόπουλος, Γιοχασούρισα (57` Σκούτας), Κατσαδούρος, Φερέπας, Σωτηριάδης (75` Καπουράνης)

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Πλάντζος (54` Αχείμαστος), Χ.Τρίψας (46` Κολιός), Ζιάμπαρης, Καλαμιώτης, Μουστάκης, Τσαμουρλίδης, Παπαδόπουλος (46` Νίκολτσης), Μηνάς, Ντούμος (75` Αλεξανδρόπουλος), Μαυροβασίλης (54` Γ.Τρίψας)

Πηγή : Δικέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: