ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Έντεκα κομάντος ενάντια στη σαπίλα


Διαβάζω στις εφημερίδες για το πως θα παίξει η ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκη" ,τι σύστημα θα χρησιμοποιήσει ο Δώνης, ποιους θα επιλέξει στην επίθεση και άλλα σχετικά. Εγώ αυτό που ζητώ και απαιτώ είναι ο Δώνης και η ομάδα να δείξουν τσαμπουκά και κατάθεση ψυχής !!


Ξέρω οτι η διαιτησία δεν θα είναι ούτε 70-30 αλλά πολύ χειρότερη. Ξέρω οτι η παράγκα ζει και βασιλεύει. Ξέρω σε τι συνθήκες μη ποδοσφαιρικές θα παίξει η ομάδα. Τα έχουμε δει άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν. Ξέρω ότι εκεί ,ελέω παράγκας και ατιμωρησίας καταλύονται οι πολιτικοί νόμοι, δεν ισχύει η αθλητική νομοθεσία και οι κανόνες αγώνων ποδοσφαίρου χρησιμοποιούνται από τους ....χεσμένους κατά πως βολεύει τον γηπεδούχο και όχι τον φιλοξενούμενο.Όμως την ομάδα θέλω να την δω με τσαμπουκά και στα 90 λεπτά. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να δω μια ψυχωμένη ομάδα παρά το αποτέλεσμα.


Η ομάδα πρέπει να προστατέψει και να υπερασπιστεί την περυσινή 4αρα που φιλοδώρησε. Και αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρχουν 11 κιτρινόμαυροι κομάντος μέσα εκεί. Τα συστήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σας στον αγώνα σας ενάντια στην ψευτιά, στη διαπλοκή, στην κλοπή ,στην αλητεία, στην προπαγάνδα, στην λαμογιά και στην μίζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: