ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Ενισχυμένη με χορηγούς και Ταπούτο!

Την νικηφόρα πρεμιέρα της "Βασίλισσας" ακολουθεί το ματς στην Λάρισα με την τοπική ομάδα. Το Σάββατο (18/10) στις 18:00 (Novasports3) η ΑΕΚ θέλει να κάνει το "2Χ2" με την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Προβλήματα με απουσίες ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει (παρά τις ενοχλήσεις στην μέση του Δημήτρη Παπανικολάου) και έχει μάλιστα ακόμα ένα λόγο για να χαμογελά. Ο Χρήστος Ταπούτος μέρα με την μέρα, προσαρμόζεται περισσότερο με την Ενωση. Στο ματς του κλειστού της Νεάπολης θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Ελληνας φόργουορντ. Το περιμένει πως και πως. Δεν αναμένεται να παίξει μεγάλο χρονικό διάστημα πάντως ο Ταπούτος, εκτός και αν το απαιτήσουν οι περιστάσεις.
Η ΚΑΕ ΑΕΚ όμως φροντίζει εκτός από τα αγωνιστικά "αγαθά" και για τα εξωαγωνιστικά… Με σημερινή (16/10) της ανακοίνωση καλωσορίζει στην οικογένεια της "Βασίλισσας" την Gatorade! "Ακόμα μια μεγάλη εταιρία κοντά στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Η PEPSICO - ΗΒΗ, με το αθλητικό ποτό Gatorade, θα είναι επίσημος προμηθευτής της ΚΑΕ ΑΕΚ, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος 2008-2009. Πρόκειται για την αρχή μιας συνεργασίας που κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να έχει διάρκεια.
Αναφορικά με τη συνεργασία ανάμεσα στην ΚΑΕ ΑΕΚ και την PEPSICO – ΗΒΗ, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας, κος Μάνος Σπανός δήλωσε: "Η AEK είναι ένας σύλλογος που έχει συνδέσει το όνομά του με ιστορικές επιτυχίες στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και που πάντα προσπαθεί για την σωστή και υγιή ανάπτυξη του αθλητισμού στην χώρα μας. Ελπίζουμε λοιπόν ότι κι εμείς από την πλευρά μας θα γίνουμε πολύτιμος αρωγός στην συνέχιση της προσπάθειας αυτής.Αξίζει ακόμα να επισημάνω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η προσπάθεια αυτή γίνεται με οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο πράγμα που ταιριάζει απόλυτα και στο προφίλ και στο πνεύμα της εταιρίας μας".
Η εταιρεία PepsiCo αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά τροφίμων και ποτών και μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων στον κόσμο: Pepsi, ηβη, 7UP, ηβη Λουτράκι, Lipton, Gatorate. Η PepsiCo-ΗΒΗ, η πρώτη βιομηχανία αναψυκτικών που εξαγόρασε η PepsiCo στην Ευρώπη, είναι από το 1999, μέρος των 72 θυγατρικών της Pepsi Bottling Group (PBG), του μεγαλύτερου εμφιαλωτή του αμερικανικού κολοσσού τροφίμων και ποτών της PepsiCo Inc. H PBG παγκοσμίως απασχολεί πάνω από 70.000 εργαζομένους και διαθέτει πάνω από 100 εργοστάσια και 546 κέντρα διανομής. Στην Ελλάδα απασχολεί πάνω από 640 υπαλλήλους, ενώ το οικονομικό έτος 2007 παρουσίασε κύκλο εργασιών 113 εκατομμυρίων ευρώ. Επενδύοντας σταθερά τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε εξοπλισμό για τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας και της διανομής, η PepsiCo - ΗΒΗ προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές τα κορυφαία ελληνικά αλλά και δημοφιλή σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα της" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή : Δικέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: