ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Πλιάτσικας vs Κονέ

"Κάποια στιγμή, οι δύο Γερμανοί φίλαθλοι ρώτησαν τον Ρεχάγκελ για τα ταλέντα που υπάρχουν στη χώρα μας

Κάποια στιγμή, οι δύο Γερμανοί φίλαθλοι ρώτησαν τον Ρεχάγκελ για τα ταλέντα που υπάρχουν στη χώρα μας. Τότε, ο έμπειρος τεχνικός, δείχνοντας τους τον Πλιάτσικα, τους είπε: «Βλέπετε τον πιτσιρικά με τα ξανθά μαλλία; Είναι εξαιρετικός παίκτης, μεγάλο ταλέντο και στο μέλλον θα συζητάει πολύς κόσμος για αυτόν; " Απο το sportdog.

Ετσι είναι αυτά τα θέματα. Ο Πλιάτσικας υπομονετικά δούλεψε και οταν τον έβαλε ο προπονητής στη σωστή θέση φάνηκε ή δουλειά και το ταλέντο του. Αποτέλεσμα :κλήθηκε στην Εθνική μιλάει όλος ο φίλαθλος κόσμος γι'αυτόν.Παίζει σε μια μεγάλη ομάδα και έχει τις καλύτερες προοπτικές.

Απο την άλλη πλευρά ο Κονέ χωρίς να έχει πείσει ζητούσε εγγυήσεις για συμμετοχές και τελικά ούτε στα φιλικά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο Πλιάτσικας δούλεψε και είχε υπομονή ενω ο Κονέ ...ντίβεψε και ζητούσε δεσμεύσεις και εγγυήσεις. Ο ενας έγινες διεθνής και ο άλλος κατέληξε στον Ηρακλή. Ο ενας πήγε μπροστά και ο άλλος πίσω. Πικρές αλήθειες της ζωής που για λίγους γίνονται μαθήματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με μανατζερ τον Μποτο τι αλλο να περιμενει κανενας για τον Κονε?Με τετοιο μανατζερ που παει και τα βαζει με την ΑΕΚ επειδη δεν εχει καλο προπονητικο και τραυματιζεται ο πελατης του,πως να προοδευσει ο παικτης?Την ειδε Κακα ο Κονε και κατεληξε στον Ηρακλη.
Οσο για τον Πλιατσικα θα ελεγα να τον περιμενουμε κι αλλο.Μην τον φουσκωσουμε και αυτον και καταληξει σαν τον Κονε.Και εδω που τα λεμε η κληση του απο τον Ρεχαγκελ δε λεει και τιποτα.Ο γερακος δεν εχει καλεσει κοτζαμ Ζηκο στην εθνικη.Οπως ο Ζηκος που δεν επιξε ποτε εθνικη επι Ρεχαγκελ δεν επαψε ποτε να ειναι παικταρας ετσι και ο Πλιατσικας δεν εγινε παικταρας επειδη επαιξε εθνικη.
Χριστοφορος.