ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0 : Αγωνιστική και διαιτητική οπισθοδρόμηση

Συνοπτικά, η ΑΕΚ ,με εξαίρεση τα πρώτα 15-20 λεπτά, απογοήτευσε μετά τις ικανοποιητικές εμφανίσεις με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Μόνο ο Κυργιάκος έπεισε και ο Πελετιέρι επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για παίικτη ουσίας που προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Σημάδια οπισθοδρόμησης και μάλιστα τρανταχτά. Μια αιτία για την μέχρι τώρα εικόνα ειναι η εμμονή του Δώνη κατά την προετοιμασία στο 4-3-3 και η υπερβολικά καθυστερημένη εισαγωγή του 4-4-2 με αποτέλεσμα η ομάδα να παλινδρομεί στα δύο αυτά συστήματα τα οποία δεν έχουν εμπεδωθεί αρκετά. Επίσης η ομάδα φάνηκε στην καλύτερη περίπτωση αφορμάριστη και στην χειρότερη αδούλευτη στην προετοιμασία. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως δεν πας πουθενά. Και να σκεφθεί κανείς ότι και πλήρης ήταν η ομάδα και με καλή ψυχολογία και εντός έδρας παίζαμε με μια ομάδα που δεν κλείστηκε πίσω.


Όσον αφορά την διαιτησία δεν θα σταθώ στον ορισμό του πέναλτυ που έγινε στον Blanco ούτε στο ανύπαρκτο off side με το οποίο τον σταμάτησαν αλλά μόνο με το μη κατακυρωθέν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ του Blanco πάλι για το οποίο υπάρχουν τρείς εξηγήσεις : α) Είτε ο επόπτης έχει καταρράκτη είτε β) ο επόπτης και το διαιτητικό τρίο γενικότερα έχει ιδιαίτερα χαμηλό διανοητικό πηλίκο έτσι ώστε να μην έχει εμπεδώσει τον ορισμό του off side είτε γ) πιθανότατα πρόκειται για άλλο ένα ..... "λάθος" κραυγαλέο. Κρίμα πάντως και πιο πολύ για τον κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο να βλέπει τέτοια "λάθη".

Παραγκίστικα σφυρίγματα νωρίς νωρίς και παραγκίστικη βαθμολογία :

ΟΜΑΔΕΣ ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ντάτης Ν. 8
ΒΟΗΘΟΣ Μπιτσίδης Δ 6
ΒΟΗΘΟΣ Γκάγκας Δ. 8

Η μετάφραση της βαθμολογίας είναι οτι ο διαιτητής έκανε καλό παιχνίδι και ο "αόμματος" βοηθός ΔΕΝ παραπέμπεται. Ο Νοών νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: