ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Εδωσε ελπίδες η ΑΕΚ

Μέσα σε τόσες λίγες μέρες συνέβησαν τόσα πολλά στον ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Ας τα δούμε ένα - ένα :

1) Ανακοίνωση μετόχων
Έχω κουραστεί να διαβάζω ανακοινώσεις. Ειδικά όταν αυτές περιέχουν το θέμα του προπονητικού. ΄Στην τελευταία ανακοίνωση γράφεται οτι θα ανακοινωθεί (και πάλι).Οπότε ας περιμένουμε να δούμε που θα βρίσκεται και με ποια μορφή θα το χρησιμοποιεί η ΑΕΚ. Θα της ανήκει ? Θα παραχωρήσει την χρήση ο Νοτιάς ? Θα ανήκει στην Empire 1924 AE ?.

2) Ο αποκλεισμός απο τον Αύγουστο απο τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την ΑΕΚ δεν μπορεί να υποβαθμιστεί για κανένα λόγο. Είναι θέμα γοήτρου αλλά και ουσίας. Η ΑΕΚ κατεβαίνει πολύ κάτω στις θέσεις της βαθμολογίας και αυτό σημαίνει κληρώσεις με δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά και άρα όλο και πιο δύσκολα θα περνάει στους ομίλους. Ευθύνη εδώ φέρνει και ο Δώνης και η διοίκηση με τις καθυστερημένες μεταγραφές και την ανέτοιμη ομάδα. Η ομάδα θα έπρεπε να είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για να περάσει χωρίς δυσκολία μια εύκολη ομάδα που ακούει στο όνομα Ομόνοια.

3) Πολύ καλές αλλά καθυστερημένες οι μεταγραφές των Πελετιέρι ,Τζιμπούρ. Κάλιο αργά παρά ποτέ ,πάντως. Βέβαια όλοι θα κριθούν στο γήπεδο.

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ





4) Καθαρή νίκη σε βάρος του ΠΑΟ. Το πέναλτι κανονικό και με κόντρα το Βασσάρα που προωθούσε τον ΠΑΟ με ανύπαρκτα φάουλ στην περιοχή της ΑΕΚ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η αλαζονεία πήρε ένα καλό μάθημα. Και ο Πατέρας επίσης. Καλή η επικοινωνιακή τακτική στην περίοδο των μεταγραφών, καλές οι δεξιώσεις στα κότερα, καλές οι προτροπές για νίκη αλλά στο γήπεδο δεν παίζουν μπάλα τα επικοινωνιακά εξώφυλλα της μεταγραφικής περιόδου. Η ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα με την πλάτη στον τοίχο μετά την ντροπή του αποκλεισμού από το κύπελλο UEFA και δεν είχε περιθώρια για νέο αρνητικό αποτέλεσμα (ισοπαλία ή ήττα).Έτσι, οι παίκτες της έπαιξαν με ψυχή και πάθος πρώτα απ'όλα και ήρθε το δίκαιο αποτέλεσμα της νίκης στον αλαζόνα ΠΑΟ. Όμως θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι. Μια νίκη δεν φέρνει την άνοιξη. Η απόδοση αυτή της ομάδας θα πρέπει να έχει διάρκεια και να μην είναι μια μεμονωμένη περίπτωση που εξηγείται από το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο. Οπότε ας περιμένουμε να δούμε οχι μόνο το αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά αρκετές αγωνιστικές για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: