ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Να βγάλετε τον Blanco στο Σύνταγμα να πουλάει εισιτήρια !!!!


Όπως θα έχετε διαβάσει ,στο νέο κανονισμό της ΑΕΚ για τα πριμ προτάθηκε οτι θα υπάρχει πριμ στους ποδοσφαιριστές ανάλογα με την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ. . Όπως γράφτηκε, αν στο γήπεδο βρεθούν 35.000 οπαδοί, οι παίκτες θα μοιραστούν 150.000 ευρώ. Εάν είναι περίπου 20 με 25.000, το ποσό θα είναι μικρότερο και ανάλογα αν είναι πάνω από 35.000 φίλαθλοι θα αυξηθεί…


Αυτή η πρόταση για την σύνδεση των πριμ με την προσέλευση του κόσμου θα πρέπει να συσχετισθεί με την ταυτόχρονη μείωση του πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ενώ δηλ. πέρυσι το πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος ήταν 2,5 εκατ. ευρώ φέτος είναι μόνο ενα εκατ. ευρω !!! Τα υπόλοιπα μέχρι τα περυσινά 2,5 εκατ. ευρώ απο που θα τα πάρουν οι παίκτες ;; Απο την προσέλευση του κόσμου !!!!. Λες και η προσέλευση του κόσμου εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο απο τον παράγοντα θέαμα στο ΟΑΚΑ !!!


Παράγοντες όπως ακριβό εισιτήριο ,βροχερός καιρός ,δυνατό κρύο κλπ δεν επηρεάζουν την προσέλευση του κόσμου σύμφωνα με την λογική που υποκρύπτει αυτή η πρόταση της διοίκησης προς του παίκτες.Καλή η προσπάθεια κύριοι της ΠΑΕ να δώσετε κάποιο κίνητρο αλλά το θέμα είναι να μην καταλήγουμε μέσω του όποιου πιθανού brainstorming για εξοικονόμηση χρημάτων (γιατί περί αυτού πρόκειται) σε γραφικότητες. Αυτή η πρόταση δεν είναι πρωτοτυπία είναι γραφικότητα εκτός αν επιδιώκετε να εξοικονομήσετε χρήματα μιας και τα διαρκείας έπεσαν απο 25.500 σε 18.500 περίπου και επίσης προβλέπετε σημαντική μείωση στην φετινή προσέλευση του κόσμου της ομάδας.


Το πριμ πρωταθλήματος φέτος έπρεπε να ήταν τουλάχιστον όσο και το περυσινό δηλ. 2,5 εκατ. ευρω για να μην πω και παραπάνω. Γιατί κύριοι διοικούντες της ΑΕΚ (Ντέμης,Κούλης και λοιποί) η ΑΕΚ έχει 14 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και ο στόχος σας θα έπρεπε να ήταν η πολυπόθητη κούπα και όχι το θέαμα. Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, να σηκώσει κούπα δηλαδή έστω και με αντιποδόσφαιρο. 14 χρόνια είναι πάρα πολλά και εσείς ασχολείστε με το πριμ προσέλευσης και με το θέαμα. Δεν ασχολείστε με την ουσία, την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια.


Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η πρόταση αυτή αποσκοπεί περισσότερο στην εξοικονόμηση χρημάτων παρά στην πριμοδότηση προσέλευσης του κόσμου και αυτό γιατί αν θυμηθούμε πέρυσι που ήταν χρονιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος ,η χρονιά των 25.500 διαρκείας ,ο μέσος όρος εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ ήταν περίπου 21.000. Με ποια λογική ζητάτε 30,000 κόσμο για να έχει αντίκρισμα η πρόταση σας στις απολαβές των παικτών???


Έχω και εγώ να σας προτείνω κάτι για να βοηθήσω τους παίκτες να φέρουν 30,000 και άνω στο ΟΑΚΑ : Να βγάλετε τον Blanco, τον Scocco και όσους άλλους παίκτες θέλετε να πουλάνε εισιτήρια στο σύνταγμα με φωτογράφηση και αυτόγραφα μαζί !!!! Και του χρόνου, να στείλετε τους παίκτες να πουλάνε διαρκείας πόρτα - πόρτα για να δείτε για πότε δεν ξεπερνάτε τα 30.000 διαρκείας στο άψε σβήσε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: