ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

"Δένει" ρακέρα με Ραντούνοβιτς

"Το κοινοτικό "χτύπημα" της ΑΕΚ ακούει στο όνομα: Μπάλσα Ραντούνοβιτς. Ο 28χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ ύψους 2.06μ. ανακοινώθηκε σήμερα (03/09) από την Βασίλισσα. "Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπάλσα Ραντούνοβιτς (2μ.06, 1980) από το Μαυροβούνιο, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις σμολ και πάουερ φόργουορντ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο ΑΠΟΕΛ και είχε σε 16 παιχνίδια (στο κυπριακό πρωτάθλημα) 11,1 πόντους (63% δίποντα), 5,2 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1,1 κλεψίματα. Στο ΦΙΜΠΑ ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ είχε σε δύο παιχνίδια 10,5 πόντους (50% δίποντα), 4,5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2,5 κλεψίματα, 1 κόψιμο. Τα τρία τελευταία χρόνια έπαιξε στην Κύπρο (ΑΕ Λεμεσού, ΑΠΟΕΛ). Αγωνίστηκε, επίσης, στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Μπουντούσνοστ, αλλά και στην Βιβοβάρνα Λάσκο. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τη φανέλα της ΑΕΛ έπαιξε εναντίον του ΠΑΟΚ (2/11/05), όπου είχε κερδίσει στην Θεσσαλονίκη η κυπριακή ομάδα με 75-74" ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μπορεί να καθυστέρησε, αλλά τελικά ο Ντι Τζέι Τόμπσον αφίχθη σήμερα (03/09) στην Ελλάδα. Ο Αμερικάνος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ μίλησε για την νέα πρόκληση της καριέρας του τονίζοντας "Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τις ελληνικές ομάδες, ωστόσο, ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά. Μόλις μίλησα με τον κόουτς, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Αποφάσισα να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Έχω ακούσει, επίσης, για την έντονη παρουσία των φίλων της ομάδας στα παιχνίδια".

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ο Τόμπσον ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του υπογραμμίζοντας "Μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Μου αρέσει να προσδίδω ταχύτητα στην ομάδα μου, να πασάρω αλλά και να κλέβω μπάλες. Θεωρώ ότι ένα ακόμα πλεονέκτημα που έχω είναι η πιεστική άμυνα στην μπάλα". Ο Αμερικάνος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ αύριο (04/09). "

Απο τον Δικέφαλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: