ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ : Μερικές σκέψεις μετά τον αγώνα


Δεν είδα αυτό που ήθελα και αυτό που επιθυμεί κάθε ΑΕΚτζής για την ομάδα. Δηλαδή δεν είδα την ΑΕΚ να μάχεται μεσα στην κατάμεστη Τούμπα,να έχει τον τσαμπουκά που απαιτούν τετοια παιχνίδια για να πάρεις την νίκη. Εύχομαι να το δω στο μέλλον και οχι σε ενα - δυο σημαντικούς αγώνες αλλά στους περισσότερους για να μην πω σε όλους.

Συνοπτικά οι Πλιάτσικας, Ρίκκα δεν είναι ακόμη έτοιμοι για τέτοια ματς ενω ο Πελετιέρι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και δημιούργησε θετικές προσδοκίες. Τον Τζιμπούρ τον ξέρουμε δεν βγάζουμε συμπεράσματα απο την χθεσινή ανυπαρξία του. Ισως ο Δώνης έπρεπε να κρατούσε τον Εντίνιο αντί να τον κάνει αλλαγή με τον Τζιμπούρ. Επίσης αν συνεχίσει έτσι ο Μαϊστόρβιτς θα πρέπει να καθίσει πάγκο και ας παίρνει 800 χιλιάρικα τον χρόνο και να μπουν τα 200 χιλιάρικα του Αλεξόπουλου στην βασική ενδεκάδα. Δεν θα πρέπει να κάνουμε απόσβεση του κόστους του Μαϊστόροβιτς εις βάρος του συμφέροντος της ομάδας. Η ψύχη παίζει μπάλα και όχι τα λεφτά.


Αν και περίμενα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ και πιο ουσιαστικό, αυτό που είδα ήταν μια μέτρια ομάδα που έπαιζε σκληρά. Ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν περισσότερο ενα σύνολο απο φάουλ παρά ενας ποδοσφαιρικός αγώνας. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η ΑΕΚ θα μπορούσε να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης απο την Τούμπα κάτι που τελικά δεν κατάφερε εξ'αιτίας του λάθος συστήματος που έχει επιλέξει (και επιμένει) ο Δώνης και δευτερευόντως της αστοχίας του Scocco.

ΥΓ 1 : Αχ ρε Scocco !!!
ΥΓ 2: Video με τις κυριότερες φάσεις και δηλώσεις μετα το αγώνα εδώ

1 σχόλιο:

haridimos είπε...

Για Μαϊστόροβιτς συμφωνώ ανυπερθέτως.