ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Οι κηδεμόνες της 10ης θέσης


Άλλη μια μέτρια εμφάνιση τη ομάδας στο πρωτάθλημα άλλη μια ήττα , στο αγώνα με την Ξάνθη, μετά την φωτεινή εξαίρεση του αγώνα με την Benfica. Αλλοίωση του αποτελέσματος από τον Κάκο συνοδευόμενη από μια κακή εμφάνιση. Τόσο τα διαιτητικά «λάθη» όσο και η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε συνεχόμενα παιχνίδια σε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται περί τυχαίων γεγονότων.

Οι συνεχόμενες κακές εμφανίσεις φωνάζουν για τις διοικητικές επιλογές , επιλογές συνειδητές των οποίων τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι της ομάδας γεγονός που σε αναγκάζει να μην μπορείς να τα χαρακτηρίσεις ως τυχαία. Η αποδόμηση του ροστερ λόγω αναιτιολόγητων και προς έλεγχο χρεών που δημιούργησαν όλοι οι διαχειριστές από το 2004 έως και σήμερα, η συμπλήρωση του ρόστερ με παίκτες μέτριους, ουσιαστικά στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και η συνειδητή μη κάλυψη των κενών θέσεων του Τζιμπούρ και του Εντινιο έχουν σαν σύμπτωμα επαναλαμβανόμενο την κάκιστη εικόνα της ομάδας. Και έπεται συνέχεια …

Η ανικανότητα να προστατευτεί η ΑΕΚ, η απλή θέαση των διαιτητικών «λαθών» και η έκδοση κατόπιν εορτής ανακοινώσεων από πλευράς διοίκησης κατά των διαιτητών που κατά συρροή εμποδίζουν (και τελικά το καταφέρνουν) την μέτρια έως κακή ομάδα τονίζει και το πρόβλημα της προστασίας της ομάδας. Αρνητές της πραγματικότητας δεν μπορούμε να γίνουμε. Η ουσιαστική προστασία της ομάδας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Οι διαπιστωτικές ανακοινώσεις δεν είναι η λύση του προβλήματος. Και στον τομέα της προστασίας της ομάδας από τα διαιτητικά «λάθη» οι διαχειριστές από το 2004 έως και σήμερα παίρνουν βαθμό κάτω από τη βάση. Είτε ντύνουν την ανικανότητα τους ή/και την επικίνδυνη απροθυμία τους να προστατέψουν αποτελεσματικά την ομάδα με τον μανδύα της καθαρότητας και της τιμιότητας είτε δηλώνουν ότι η ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να είναι μακριά από τα κέντρα αποφάσεων και ως εκ τούτου αναλαμβάνουν τέτοιες θέσεις όπως έπραξε ο Θανόπουλος με την προεδρία της Σουπερ Λίγκα. Στη δε τελευταία περίπτωση προκύπτουν και φαινόμενα τραγελαφικά : Διότι αν δεν είναι τραγελαφικό το φαινόμενο όταν , φορώντας το καπέλο του Προέδρου της ΑΕΚ, κ. Θανόπουλε δηλώνεις ότι «αδικηθήκαμε» και όταν φορώντας το καπέλο του προέδρου της σουπερ λίγκα δηλώνεις «Πρέπει να κάνουμε υπομονή, γίνονται ανθρώπινα λάθη. Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ και αυτή έχει την ευθύνη της. Όλα θα διορθωθούν στην πορεία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ. Είναι μία καινούργια ΚΕΔ» τότε τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από τραγέλαφος ;;

Ο μηδενισμός της πιθανότητας κατάκτησης του πρωταθλήματος από την 6η αγωνιστική δεν είναι τυχαίος , η 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα έχει αιτία, έχει κηδεμόνα ή μάλλον κηδεμόνες : Με πρώτους και καλύτερους τους διαχειριστές μας διαχρονικά (ως προς τη δημιουργία των χρεών που πνίγουν και πάλι την ομάδα) και τις τωρινές επιλογές τους (όσο αφορά στο cost cutting) και την ανικανότητα προστασίας της ομάδας όταν χρειάζεται.

Καλή δύναμη σε όλους μας ….

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΓΕ ΦΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε τελικά.
Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο με τον Χατζημούσια και τους κολλητούς του.
Και έτσι δεν θα έχεις λόγους πλέον να κράζεις κάθε λίγο και λιγάκι τους μετόχους.
Λες και βλέπαμε άλλο παιχνίδι, ήμασταν καλύτερη ομάδα απ' όλους και χάσαμε από την διαιτησία, εσύ όμως μάλλον βλέπεις κάτι άλλο, δεν πειράζει τώρα που θα τα σπρώχνει ο Χατζηπαπάρας και θα κάνει την ομάδα μεγάλη θα την βλέπει μόνος του όπως τότε που έβριζαν όλη μέρα τον Μπάγεβιτς αγνοώντας πόσο κακό έκαναν στην ΑΕΚ.

Ανώνυμος είπε...

trava psofa re sy apo panw.

o monos AEKtzhs poy yparxei me metoxes sthn pae einai o xatzixristos.kserw se tsouzei pou o idios o kolitos tou kontou pou i8ele na kleisei fylakh thn original twra isxiropoiei.katse kai 8a deis me rizoupolh kai meta nao pws oloi eseis 8a eksafanistite.arketh savoyra mazepse o kontos

oso gia to vatraxi,valsamwse to mhn kai pe8anei kai ti 8a kanei h AEK meta,den 8a ksanaginei megalh omada e?poso ligoi eiste gia na ste AEK


gia ta lefta pou les oti 8a vazei o proedros ths erasitexnikhs o proedros pou kanei oti 8elei to shma ths AEK k ta xrwmata(fadasou ti simenei AEK mana dld)den tou dwse o kanelo tis metoxes panxaze paetzh gt exei lefta na valei.alla gia na ksipnisoun tpt zwa san k sena k na ginoun melh etsi wste na xei dynamh h mana AEK kai na ginei k pio elkistikh pros tous ependutes.

pies to ksidaki sou twra vazele kai perastika.kai pou sai....oso eisai enas anyparktos pou den voi8aei thn AEK dn exeis logo na milas gia tpt.parasito tou kerata.

24.89% aaaaaaaaahahahahaha

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν βρεθεί ένας άνθρωπος να διώξει μια χούφτα αλήτες και ναρκομανείς με το όνομα της ορίτζιναλ που βεβηλώνουν το σήμα της ΑΕΚ προκοπή δεν πρόκειται να δει ποτέ αυτή η ομάδα.