ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Καραμανλής: "Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους"

Συγνώμη απο τον κόσμο, ζήτησε ο Μπάμπης Καραμανλής βουρκωμένος πριν απο την έναρξη του αγώνα με τα Τρίκαλα: «Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα ανθρώπους που είχαν υψηλή θέση. Δεν εμπιστεύτηκα τον… μπακάλη της γειτονιάς, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις σχέσεις FIBA και FIBA Europe. Εμπιστεύτηκα τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, με τον οποίο ήμασταν σε επαφή από τον περασμένο Μάιο. Είχα την εντύπωση ότι ο κύριος Βασιλακόπουλος θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα της ΑΕΚ, αλλά διαπίστωσα ότι το πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας», τόνισε ο κ. Καραμανλής, αλλά συμπλήρωσε:

«Δεν κρατώ κακία στον κύριο Βασιλακόπουλο και την ομοσπονδία. Κρατώ κακία στον Βασίλη Οικονομίδη και στον ΕΣΑΚΕ. Ο κύριος Οικονομίδης δεν κράτησε ίσα μέτρα και σταθμά, όπως έκαναν πέρσι με τη Καβάλα. Αρνήθηκαν την αναβολή που ζητήσαμε. Εμείς θέλαμε να γίνει πιο αξιόπιστο το πρωτάθλημα. Γενικότερα, το κλίμα δεν ήταν φιλικό στον ΕΣΑΚΕ. Κάποιοι εκπρόσωποι ΚΑΕ χαμογελούσαν, ήταν χαιρέκακοι, αλλά εδώ είμαστε. Και να ζητήσουμε εκ νέου αναβολή ο κύριος Οικονομίδης δεν θα το ψηφίσει. Πάντως, θεωρώ ότι δεν υπήρχε σκοπιμότητα από κανέναν. Υπήρξε ένα νομικό κενό με τον ΟΠΑΠ. Απλά, κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν τη βούληση να κάνουν το παραπάνω βήμα».

Για τον μάνατζερ Γιώργο Δημητρόπουλο: «Ευχαριστώ δημόσια κι αυτόν και τον δικηγόρο του, τον κύριο Αντωνίου, που είναι Ενωσίτης και βοήθησε πολύ. Ο κύριος Δημητρόπουλος θα πάρει τα λεφτά του. Συμφωνήσαμε το ποσό των 30.000 ευρώ σε μετρητά, 30.000 ευρώ σε δική μου επιταγή και 60.000 σε έξι δόσεις των 10.000. Κι αυτά καλυμμένα με δική μου επιταγή ως εγγύηση».

Για τον Παντελή Δέδε: «Το πρωί ήταν ο διαλλακτικός. Το απόγευμα έγινε ο αδιάλλακτος. Εδειξε με τη συμπεριφορά του ότι δεν ήθελε να βρεθεί λύση. Μας ζήτησε στην τελευταία επαφή κατά τη μία η ώρα όλο το ποσό, περίπου 110.000 ευρώ, ότι (δήθεν) το είπε ο Σμίλιαν Πάβιτς. Ο εκπρόσωπος του κυρίου Φιλίππου, ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος είχε μιλήσει όμως με τον Κροάτη ατζέντη και του ειχε πειοτι δεχεται τις 30.000 και τον διακανονισμό. Με τον κύριο Δέδε δεν ξανασυζητάμε».

Για την επόμενη ημέρα: «Για μας οι ξένοι παίκτες είναι σήμερα… τραυματίες. Θεωρούμε ότι το ΑΣΕΑΔ θα μα δικαιώσει και σε δεκαπέντε ημέρες θα κατεβάσουμε στο γήπεδο την ομάδα που θέλαμε και σχεδιάσαμε. Υποσχέθηκα στους μάνατζερ των παικτών ότι δεν θα χαλάσουμε την ομάδα. Θα δούμε όμως από Δευτέρα, μεκαθαρό μυαλό, ποιοι άλλοι Ελληνες παίκτες είναι διαθέσιμοι στην αγορά και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε».

Πηγή : dikefalos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: