ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Ολοι χαρήκαμε την νίκη αυτη αλλά ...




Λένε πως η εξαίρεση κάνει τον κανόνα. Έτσι, η ΑΕΚ πέτυχε μια νίκη με την Μπενφίκα και αποκόμισε οφέλη τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και από πλευράς γοήτρου αλλά παράλληλα έδωσε και χαρά στον απογοητευμένο κόσμο της ομάδας. Μπορούμε όμως να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο ; Είναι ο αγώνας αυτός η αρχή της πολυπόθητης ανάκαμψης ; Κατά τη γνώμη μου όχι. Και αυτό διότι τη στιγμή που η ομάδα νικούσε την Benfica είχαν ήδη μαζευτεί μαύρα σύννεφα πάνω από τον ουρανό της.

Τα μαύρα σύννεφα της μη χρηματοδότησης, τα μαύρα σύννεφα της άρνησης συνεννόησης και επικοινωνίας ή και κόντρας μεταξύ των α-μετόχων,τα μαύρα σύννεφα του κατακερματισμού της ομάδας του 2004 , τα μαύρα σύννεφα των μεγάλων χρεών. Την μέρα της νίκης αυτής, το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της ΑΕΚ ήταν φορτωμένο με e-mails που μιλούσαν για άμεση ανάγκη χρηματοδότησης, γεγονός που δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης, γεγονός που δείχνει πως η μεγιστοποίηση της κρίσης πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Δεν χρειάζεται να έχεις μαντικές ικανότητες για να καταλάβεις ότι αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, η μπόρα θα αρχίσει. Και τότε νίκες σαν αυτή με την Μπενφίκα θα αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση με ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες επανάληψης της .

Δεν υπάρχουν σχόλια: