ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Με ψευδο-ρομαντισμούς δεν λύνονται προβλήματα

Αρχίσαμε πάλι τις συνεντεύξεις και τις ανακοινώσεις !! Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα είπε στη συνέντευξη του ο Κανελλόπουλος. Απλά να σχολιάσω ότι όλα αυτά τα ωραία και ρομαντικά περι συμμετοχής του κόσμου μέσω Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην διοίκηση της ΠΑΕ πολύ αργά τα θυμήθηκε.

Όσον αφορά στην παραχώρηση τω μετοχών στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και μάλιστα με δέσμευση ότι δεν θα μπορούν να μεταβιβαστούν από αυτήν (!!!), μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην ΑΕΚ. Το να φορτώνεις με ευθύνες μεγαλομετόχου την Ερασιτεχνική των χιλίων προβλημάτων όχι μόνο δεν βοηθά αλλά επιβαρύνει την τραγική κατάσταση και της ΠΑΕ αλλά και της Ερασιτεχνικής. Πως θα βοηθήσει έστω και υποστηρικτικά την ΠΑΕ ΑΕΚ η Ερασιτεχνική ΑΕΚ όταν δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει τα δικά της τμήματα ;


Η λύση του προβλήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ, το σταμάτημα της κατηφορικής πορείας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ένα : Λεφτά (ουσιαστικά πάρα πολλά λεφτά ,λαμβάνοντας υπόψη και τα μεγάλα χρέη) και διοικητική ικανότητα και ευελιξία . Λεφτά και πάρα πολλά μάλιστα για κάλυψη των χρεών, δημιουργία πρωταθληματικού ρόστερ και εξεύρεση πόρων για ίδια συμμετοχή για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Διοικητική ικανότητα για να μπορεί να φέρει αποτελέσματα στην συνολική διαχείριση της ομάδας δηλαδή τόσο σε επίπεδο υποδομών αλλά και δημιουργία και συντήρηση και προστασία μιας ομάδας πρωταθλητισμού.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ δεν έχει σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση, το πλησίασμα, της παραπάνω λύσης είναι άστοχη και συμβάλλει στη διατήρηση της κατηφορικής πορείας τη ΑΕΚ.

Υπό αυτό το πρίσμα, η κίνηση του Κανελλόπουλου και όποιου άλλου να παραχωρήσει τις μετοχές χωρίς δικαίωμα μεταβίβασης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν συμβάλει στις κάλυψη των πραγματικών αναγκών της ΑΕΚ ,στο πλησίασμα του στόχου (εισροή σημαντικών οικονομικών πόρων, εισροή διοικητικής ικανότητας)
Πιστεύω ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν πρέπει να δεχθεί την δωρεά των μετοχών συμμετέχοντας έτσι στις ίντριγκες , τις κόντρες και τις διαφωνίες των αμέτοχων λειτουργώντας παράλληλα μαζί με τους ανεύθυνους αμέτοχους διαχειριστές στην κατηφορική πορεία της ΑΕΚ.

Η κίνηση που κατά τη γνώμη μου συμβάλει στη λύση του προβλήματος (εισροή σημαντικών οικονομικών πόρων, εισροή διοικητικής ικανότητας και ευελιξίας) είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των ανίκανων και απρόθυμων αμέτοχων διαχειριστών διευκολύνοντας την είσοδο/ενεργοποίηση δυνατών επιχειρηματιών που μπορούν να προσφέρουν σε όλα τα επίπεδα. Και είναι εφικτή η λύση αυτή διότι το επιχειρηματικό ενδιαφέρον υπάρχει από πολλούς επιχειρηματίες με μια προϋπόθεση : πλήρη έλεγχος της διοίκησης και διάθεσης των χρημάτων τους χωρίς να έχουν μέσα στα πόδια τους Τακηδες Ντεμηδες κουληδες θανοπουλους αθηνηδες και λοιπούς αμέτοχους εκ των αποτελεσμάτων και αποδεδειγμένα ανίκανους και ανεύθυνους .Όχι συνδιοίκηση, όχι συνδιαχείριση όχι δωρεές μετοχών χωρίς δικαίωμα μεταβίβασης. Παράδοση των κλειδιών της ΠΑΕ σε οικονομικά δυνατούς και ικανούς επιχειρηματίες και όχι σε Ηλίες και άλλους ύποπτους. Παρά τις διαφωνίες τους μπορούν αν επιθυμούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ να ξαναπάει ψηλά να δώσουν τη λύση, την μοναδική λύση : την πλήρη αποχώρηση τους βοηθώντας την είσοδο δυνατών οικονομικά επιχειρηματιών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Και είναι εφικτή η λύση αυτή διότι το επιχειρηματικό ενδιαφέρον υπάρχει από πολλούς επιχειρηματίες με μια προϋπόθεση : πλήρη έλεγχος της διοίκησης και διάθεσης των χρημάτων τους χωρίς να έχουν μέσα στα πόδια τους Τακηδες Ντεμηδες κουληδες θανοπουλους αθηνηδες και λοιπούς αμέτοχους εκ των αποτελεσμάτων και αποδεδειγμένα ανίκανους και ανεύθυνους."

ερ.: αυτό το ξέρεις ή το υποθέτεις;

sakis είπε...

H Eρασιτεχνική ας κάνει ότι νομίζει αυτή.
Διοίκηση έχει ας αποφασίσει τι θέλει.
Εμεις τη γνώμη μας τη καταθέσαμε.
Θα ήταν μεγάλη μαγκιά του κυρίου Κανελλόπουλου να χάριζε τις μετοχές όταν είχαν αξία και ήταν στα φόρτε τα διοικητικά.