ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

"Λύγισε" η Βασίλισσα

Ο κόσμος ήταν στη θέση του. Δημιούργησε στο Ελληνικό ατμόσφαιρα που θύμιζε λίγο Σπόρτιγκ. Δυστυχώς όμως η πρεμιέρα δεν ήταν ανάλογη με την περσινή για τη Βασίλισσα που γνώρισε την ήττα με 86-94 απο τα Τρίκαλα. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη αγωνίστηκε μόνο με έλληνες παίκτες αφού δεν βρέθηκε τελικά λύση για να εκδοθούν τα δελτία των ξένων. Παρά τα προβλήματα της πάντως όλοι οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο αν δεν είχαν και την εχθρική διαιτησία.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν διατεθειμένοι να χαριστούν στην ΑΕΚ. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο δικέφαλος δεν είχε τις καλύτερες επιλογές και μπαίνοντας από το πρώτο δευτερόλεπτο δυνατά στο παιχνίδι κατάφεραν να κάμψουν την όποια αντίσταση των κιτρινόμαυρων, χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας λεπτό προς λεπτό. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τα Τρίκαλα να προηγούνται με 21-17. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, οι Θεσσαλοί ανέβαζαν κατά διαστήματα ταχύτητα επιβάλλοντας τον ρυθμό τους στο παιχνίδι με την διαφορά όλο και να μεγαλώνει υπέρ τους. Το ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα με 13 πόντους διαφορά και το σκορ στο 56-43. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε.

Η ΑΕΚ αν και ήθελε να ξαναμπεί στο παιχνίδι έδειξε να μένει από λύσεις. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν αυξήσει τη διαφορά τους κατά δύο πόντους και να προηγούνται με 77-62. Στην 4η περίοδο η ΑΕΚ έκανε την ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση δεν κατάφερε όμως παρά να μειώσει λίγο τη διαφορά και τελικά να χάσει με 8 πόντους και σκορ 94-86.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 43-56, 62-77, 86-94

Πηγή : dikefalos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: