ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

Αμέτοχοι συμπεριφερθείτε υπεύθυνα έστω και την ύστατη περίοδο


Απ'ότι φαίνεται μετάθεσε την είσοδο του για το τέλος της περιόδου ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Αν και πιστεύω οτι ο κόσμος θα επιθυμούσε την άμεση είσοδο του,ειναι καλύτερο να ασχοληθεί με την ΑΕΚ απο το καλοκαίρι και μετά. Κι'αυτό διότι τώρα ελάχιστα μπορεί να κάνει ακόμη και στις μεταγραφές μα πάνω απ'όλα οτι και να κάνει θα εχει τον χαρακτήρα του βιαστικού,του πρόχειρου και του διορθωτικού. Για να περισώσει μια κατάσταση που δημιουργησαν απο το 44 και μετά οι αμετοχοι και αφανείς μέτοχοι. Ας αναλάβουν έστω και για λίγους μηνες τις ευθύνες τους, ας αναγκαστούν έστω και πίσω απο την κουρτίνα που βρίσκονται να πληρώσουν τις βραχυπρόθεσμες οφειλές που δημιούργησαν και μάλιστα χωρίς αντίκρυσμα και ας αποχωρήσουν όπως ήρθαν :αθόρυβα , ανώνυμα ,χωρίς να ξέρει τις απόψεις τους ο κόσμος αλλά ούτε και τα πρόσωπά τους. Ο κόσμος δεν τους ξέρει ούτε τους θυμάται ακόμη και τώρα.


Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μελισσανίδη :


"Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις αποφάσεις της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και κυρίως με αφορμή την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πρόθεσή μου, ακόμα και την απόφασή μου να επιστρέψω στην Διοίκηση της ΑΕΚ, νοιώθω την υποχρέωση, απευθυνόμενος στους Αεκτζήδες, να δηλώσω τα εξής:
Ποτέ δεν έφυγε από την σκέψη μου η αγαπημένη μας ομάδα. Πέραν όμως από την συναισθηματική σχέση, η ομάδα έχει την ανάγκη της ξεκάθαρης θέσης από κάθε επώνυμο Αεκτζή.
Η ΑΕΚ είναι διαχρονική. Γεννήθηκε πριν από εμάς, θα ζει και μετά από εμάς, και επιτέλους, δεν είναι πλέον επιτρεπτό να αντιμετωπίζεται σαν μέσον επιδίωξης προσωπικής προβολής και συμφερόντων. Η θέση μου είναι ότι το αύριο της ΑΕΚ απαιτεί λύσεις τελικές, λύσεις ριζικές και αυτές δεν μπορούν να δοθούν κάτω από την πίεση καταστάσεων εκτός ελέγχου.
Κατόπιν τούτου πιστεύω ότι κάθε πρωτοβουλία για το καλό της ΑΕΚ θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: