ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΕΚ : Νίκη με 1-3 επι του ΠΑΟ

Με δύο γκολ και μία ασίστ ο Παναγιώτης Ζορμπάς "οδήγησε" την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ σε μεγάλη νίκη με 1-3 μέσα στην Παιανία επί του Παναθηναϊκού για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο μεσοεπιθετικός της Ενωσης για πρώτη φορά έπαιξε με την δεύτερη ομάδα και ουσιαστικά απέδειξε ότι στα 21 του χρόνια ξεχωρίζει από τους άλλους παίκτες της ηλικίας του… Ετσι, η Ενωση με αυτό το "διπλό" έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Στο 14’ ο Νικόλτσης κέρδισε το πέναλτι και ο Ζορμπάς έκανε το 0-1, αλλά 20 λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Κατσίκη. Ωστόσο, ο Ζορμπάς με δυνατό σουτ ένα λεπτό πριν λήξει το ημίχρονο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Στο 64’ γράφτηκε το τελικό σκορ με τον Ζορμπά να "σερβίρει" στον Καλογέρη και αυτός με σουτ να κάνει το 1-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ταμπάκης, Βλάχος, Λιόλιος (62΄Μακαρόνας), Λαγός, Παντήρδος, Σάμιος, Δάρλας, Φέτσης (72 Τσίγκρος), Κατσίκης, Καρδάρης (62΄Φελέκης), Βλάχος Β. (77΄Ταχματσίδης)

ΑΕΚ: Μοσχονάς, Πλάντζος, Τρίψας Χ. (46΄Αχείμαστος), Ζιάμπαρης, Γκεντζόγλου, Μουστάκης, Ταχτσίδης, Καλογέρης (75΄Παπαδόπουλος), Νίκολτσης (55’ Τρίψας Γ.), Ζορμπάς, Τσαμουρλίδης (70’ Αλεξανδρόπουλος)

ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ


Πηγή : Δικέφαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: