ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Οταν τα ψέμματα δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια


Δεν θα ασχοληθώ με την ισόπαλο αποτέλεσμα του εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό. Ούτε με τον ανεπαρκέστατο Δώνη. Ούτε με τους παίκτες που υποτίθεται τέτοια παιχνίδια θα έπρεπε να τα κέρδιζαν μόνοι τους.


Κι' αυτό γιατί απλούστατα η αιτία του προβλήματος είναι αλλού. Είναι στην ανίκανη, ανεπαρκέστατη διοίκηση, στους ανίκανους διαχειριστές ,στις τραγικές αποφάσεις τους, στην απροθυμία να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Το πρόβλημα είναι στους θρασύτατους αόρατους διαχειριστές που είχαν το θράσος να ζητούν 30.000 διαρκείας χωρίς να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να κάνουν ομάδα αντάξια στην ιστορία της ΑΕΚ και στο μέγεθος της ΑΕΚ. Το πρόβλημα είναι στην εξαπάτηση του κόσμου μέσω των συνεντεύξεων του μπροστινού αλλά και συνυπεύθυνου Ντέμη σε συνδυασμό με την ανυπαρξία έργου σε όλους τους τομείς.


Ας επαναλάβουμε συνοπτικότατα για άλλη μια φορά τα κατορθώματα τους : καλό ποδόσφαιρο δεν είδαμε , τίτλο δεν είδαμε, προπονητικό δεν είδαμε, γήπεδο δεν είδαμε να προχωράει. Μόνο συνεντεύξεις με παχιά λόγια ακούσαμε και είδαμε.


Οπότε αυτοί οι τύποι που παριστάνουν τους διαχειριστές όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο για την ΑΕΚ. Όσο πιο γρήγορα δρομολογήσουν τις εξελίξεις διαδοχής τους τόσο καλύτερο για την ΑΕΚ. Το μόνο που πλέον μπορούν να προσφέρουν είναι να επιλέξουν ένα αξιόπιστο διάδοχο σχήμα που θα είναι πραγματικοί μέτοχοι, πραγματικοί διοικητές και χρηματοδότες του επιπέδου ΑΕΚ. Πρέπει να φύγουν ακόμη και πριν τον ανεπαρκέστατο Δώνη, αυτόν τον γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας. (άλλο επικοινωνιακό τρικ κι'αυτο !!! ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: