ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Δικαίωση για την "Βασίλισσα"!

Τελικά η Δικαιοσύνη "έλαμψε" και η ΑΕΚ πήρε με σημερινή (13/11) απόφαση του Αθλητικού Δικαστή Δημοσθένη Βλάχου την νίκη στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Η Ενωση κέρδιζε με 73-71 την ομάδα της Νέας Σμύρνης όταν το χρονόμετρο μηδένισε και έτσι η νίκη ήρθε στον δικέφαλο που πήρε τους δύο βαθμούς που της έκλεψαν… Ο Δικαστής θεώρησε με βάση το βίντεο του αγώνα ότι το φάουλ που καταλογίστηκε υπέρ του Καλαμπόκη από τον Χατζή ήταν εκπρόθεσμο και κατά συνέπεια και τις δύο βολές που έστειλαν το ματς στην παράταση.

Αναλυτικά η σημερινή (13/11) απόφαση του Αθλητικού Δικαστή "Δέχεται τυπικά και στη ουσία της την ένσταση της ΑΕΚ ΚΑΕ. Αποφαίνεται ότι νικήτρια ομάδα του μεταξύ των ομάδων "ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" αγώνα καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 που διεξήχθη 26-10-2008, είναι η γηπεδούχος ομάδα ΑΕΚ ΚΑΕ με τελικό αποτέλεσμα 73 έναντι 71 πόντων. Διατάσσει την απόδοση του παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ".

Πλέον, η ΑΕΚ έχει τρεις νίκες σε πέντε αγωνιστικές και έχει οκτώ βαθμούς, με αποτέλεσμα να είναι στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος της Α1. Επίσης, ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε την ΚΑΕ ΑΕΚ από την μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου στο ματς με τον Πανελλήνιο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Πηγή : Δικέφαλος

Σχετικό postk και εδώ : http://vasilissa.blogspot.com/2008/11/blog-post_814.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: