ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ο Νοτιάς στη δεξιώση για τους παλάιμαχους

Νοτιάς : ¨Κίνηση ματ με τον Πρόεδρο"


Τους κέρδισε όλους… Δεν τον γνώριζαν και περίμεναν με ανυπομονησία να τον δουν από κοντά. Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και ο Νίκος Νοτιάς έγιναν χθες βράδυ (04/11) μια παρέα στο Κεφαλάρι. Το δείπνο της ΠΑΕ ήταν η μεγάλη ευκαιρία να έρθουν οι παλαίμαχοι και πάλι κοντά στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της Ενωσης το αναγνώρισε "Ηταν λάθος μας που δεν είχαμε σχέσεις. Θα το επαναλάβουμε και πάλι σύντομα" είπε και άπαντες έδειχναν ενθουσιασμένοι μαζί του.

Απλός, ευγενικός, πρόθυμος ο Νίκος Νοτιάς να ακούσει τι είχε να του πει ο καθένας τους. Ο ίδιος έμεινε ψύχραιμος από όλα αυτά που άκουγε και όταν ήρθε η ώρα να δώσει είδηση μετά τις πολλές ερωτήσεις που του έκαναν οι παλαίμαχοι αυτός δεν τους χάλασε χατίρι και ας μην είπε όνομα… "Με τον πρόεδρο που θα επιλέξουμε θα κάνουμε κίνηση ματ!" δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αφήνοντας άπαντες με την απορία ποιος θα διαδεχθεί τελικά τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Στα πηγαδάκια που στήθηκαν στα τραπέζια οι Νίκος Κούλης και Τάκης Κανελλόπουλος δεν κρύφτηκαν… "Εχουμε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν, αλλά θέλουμε πλέον να τα διορθώσουμε. Ηρθαμε να σας ακούσουμε. Να πάρουμε από εσάς και να μάθουμε. Είστε η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ και έχουμε μόνο να λάβουμε γνώσεις. Θέλουμε να είστε κοντά στην ομάδα, θέλουμε να στηρίξετε την προσπάθεια που επιχειρούμε" ήταν ουσιαστικά το mea culpa των δύο αντιπροέδρων που βγαίνουν μπροστά στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Πηγή: Δικέφαλος

Ενα μικρό σχόλιο : Καλό είναι να αναθερμανθούν οι σχέσεις με τους παλαίμαχους, καλό είναι να γίνει κίνηση ματ με τον νεο Πρόεδρο ,καλό είναι να αναγνωρίζεις τα λάθη σου αλλά αν δεν εφαρμοσθεί νεα πολιτική (με την απαραίτητη οικονομική υποστήριξη βέβαια) όλα αυτά θα καταλήξουν να είναι και πάλι επικοινωνιακά τρικ και όχι κινήσεις ουσίας. Η αναγνώριση των λαθών πρέπει να συνοδεύεται και απο πράξεις που δέιχνουν έμπρακτα οτι εγκαταλείπονται οι λάθος πρακτικές και οι λάθος επιλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: