ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Εριξαν την ασπίδα οι Ντέμης&Σια στα δύσκολα.


Τώρα που βρίσκομαι σε άδεια και διακοπές έμελλε να βγει η είδηση περί παραίτησης του Ντέμη ?

Ρίψασπις ο Ντέμης στα δύσκολα μα κυρίως οι πίσω από αυτόν είναι δέκα φορές ριψάσπιδες.

Είναι ριψάσπιδες γιατί ποτέ μάλλον δεν ΑΓΑΠΗΣΑΝ πραγματικά την ΑΕΚ και γι'αυτό ποτέ δεν την χρηματοδότησαν όπως της αξίζει της ομάδας όπως αξίζει και στο φανταστικό κόσμο της. Τι περίμεναν δηλαδή να σπρώχνει ο κόσμος χρήματα για τα διαρκείας απο το υστέρημα του και αυτοί να επιδίδονται σε ανακοινώσεις και σε χαμηλή χρηματοδότηση ?

Συνοπτικά να πω πως 4 χρόνια είναι πολλά για να μην έχεις κάνει ΤΙΠΟΤΑ πλην της εξυγίανσης (αν και φημολογείται πως υπάρχουν και ληξιπρόθεσμα χρέη).

Τέσσερα χρόνια είναι πολλά για να μην έχεις καταφέρει να φτιάξεις προπονητήριο.


Τέσσερα χρόνια ανακοινώσεων "στο τέλος του μήνα", μακέτες προπονητηρίου σε έκταση που τελικά αποδείχθηκε ... δασική !!! Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει έκταση στον 1ο κιόλας χρόνο του Ζαγοράκη και ο Πανιώνιος ανακοίνωσε το νέο προπονητήριο και ότι ξεκινάει εκεί πλέον τις προπονήσεις του!!!!

Τέσσερα χρόνια πέρασαν και η ομάδα χτυπάει ακόμη 35χρονους Ρατζίνσκι ή όπως αλλιώς τον λένε.

Τέσσερα χρόνια και τα μάτια μας πονάνε ακόμα

Τέσσερα χρόνια και ακόμη βάζουμε κολλύριο στα μάτια

Τέσσερα χρόνια και ακόμα να γίνουμε Τσέλσι. Τουλάχιστον ας γινόμαστε Α.Ε.Κ. κύριοι Γκουμες, Νοτιάδες Κανελλόπουλοι & Σια

Τέσσερα χρόνια επιτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής αλλά μηδενικού έργου δηλαδή τέσσερα χρόνια αναποτελεσματικότητας, ανικανότητας, αδυναμίας να φέρουν την ΑΕΚ στη θέση που δικαιούται και αξίζει : την πρώτη θέση.

Τέσσερα χρόνια με μαθήματα περί αναγκαιότητας χαμηλού μπάτζετ αλλά και

Τέσσερα χρόνια υπο-χρηματοδότησης της ΑΕΚ

Τέσσερα χρόνια και στο γηπεδικό είμαστε στο σημείο ΜΗΔΕΝ (0) πλην των ανακοινώσεων και εδώ όπως και στο προπονητήριο φυσικά.

Τέσσερα χρόνια και ακόμη το πούλμαν είναι το μοναδικό περιουσιακό μας στοιχείο

Τέσσερα χρόνια και... και... και... βάλτε /προσθέστε ότι εσείς πιστεύετε

Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Ντέμης , το θέμα είναι να φύγουν οι από πίσω από αυτόν. Οι μη χρηματοδότες δηλαδή ή έστω οι υπο-χρηματοδότες . Και νομίζω οτι ο καιρός είναι πολύ κοντά πια.

Τουλάχιστον κύριοι ας φροντίσετε να την παραδώσετε σε καλά χέρια την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. Είναι η ύστατη ευκαιρία σεβασμού προς την ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ της Ελλάδας αν αυτό σας λέει κάτι. ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ κύριοι , ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ.

Περισσότερα μετά την συνέντευξη του Νικολαΐδη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

10+4 χρονια χρόνια χωρίς τιτλο παραείναι πολλά

Μπλέκ είπε...

POLLA ΚΑΙ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΑΙΔΙΑ
Η ΑΕΚ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΘΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Etsi akribws einai.
Gia ayto kairo na mas afhsoyn na erthoyn oi epomenoi.Poso xeiroteroi tha einai...