ΓΗΠΕΔΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Αρχισε η μεταβατική περίοδος στην ΑΕΚ

Με την διευκρίνηση οτι δεν θα παραιτηθεί τώρα αλλά στο τέλος της σαιζόν ο Ντέμης Νικολαΐδης ηρέμησε το τεταμένο κλίμα που δημιουργήθηκε από το δημοσίευμα της ΕΞΕΔΡΑΣ τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο. Τώρα είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι αποχωρεί. Άρα η φετινή σαιζόν είναι μια σαιζόν εξελίξεων και ζυμώσεων τόσο για την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δηλ. για το ΔΣ όσο και για την ιδιοκτησιακή κατάσταση της. Ο Κανελλόπουλος είπε ότι οι μέτοχοι δεν αποχωρούν απο την ΠΑΕ αλλά δεν ήταν σαφής σε αυτό. Δηλαδή δεν είναι σαφές αν θα παραμείνουν μια αρραγής ομάδα με την παρούσα σύνθεση ή κάποιοι από αυτούς θα αποχωρήσουν ή τέλος αν θα εισέλθουν νέοι μέτοχοι (πχ Μελισσανίδης). Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην πορεία. Πιστεύω ότι -παρ' όλο που η παραίτηση δεν είναι άμεση- θα επηρεάσει το γενικότερο κλίμα τόσο όσον αφορά στην ομάδα αλλά και στον κόσμο. Τις δηλώσεις για προπονητήριο και γήπεδο τις προσπερνάω γιατί τις θεωρώ πλέον συνηθισμένο φαινόμενο και δεν θεωρώ οτι διαφέρουν απο τις προηγούμενες.

Συνοπτικά η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο που -ως εκ τούτου - είναι μια περίοδος αβεβαιότητας , ζυμώσεων και διεργασιών. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να βγει ενισχυμένη από αυτές τις διεργασίες και να μπει σε μια ανοδική τροχιά που όλα αυτά τα χρόνια μετά την εξυγίανση δεν την είχε. Επίσης να παρατηρήσω ότι όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Ντέμη δεν είναι πρώτος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου και έτσι η παρούσα διοίκηση έρχεται σε αντίθεση με τις προσδοκίες του κόσμου που ζητά επίμονα ένα τίτλο μετά από τόσα χρόνια. Και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στην όλη λειτουργία της ΑΕΚ (σύλλογος, κόσμος).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τώρα και την άλλη πραγματικότητα σχετικά με το ζήτημα ΝΤΕΜΗ. Οι δύστυχοι τωρινοί μέτοχοι και τα χρήματά τους βάζουνε και ορθολογικοί επιχειρηματίες είναι . Όμως πιστεύουν ότι ο Ντέμης και η διαχείρισή του , οι συνεχείς βλακείες του και οι επιλογές του καθώς και η ακόρεστη δίψα του γιά χρήμα , τούς έχει εκθέσει στα μάτια του κόσμου . Το τελευταίο και πολύ σημαντικό σημείο φθοράς στις σχέσεις του Νικολαΐδη με τους μετόχους ήταν ότι κάποιος εξ αυτών έφερε στοιχεία από τρίτες ομάδες ότι ο διεθνής αμυντικός ζητούσε 800.000 ευρώ και τριετές συμβόλαιο , ενώ από την ΑΕΚ έφτασε να πάρει 1,2 εκατ. ευρώ και πενταετές συμβόλαιο ( !!!!!!!!!! ) και η συζήτηση που επακολούθησε έκανε τον Ντέμη να μην ξέρει από που να φύγει και να αισθάνεται μειωμένος ακόμη και ηθικά αφού οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του γιά το θέμα ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ ήταν έντονες . Είχαν προηγηθεί οι ενστάσεις πολλών μετόχων για το ότι οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, ακόμα και ο Καπετάνος, έφυγαν ως ελεύθεροι ενώ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ έτοιμες συμφωνίες με πολύ καλά συμβόλαια και αναρωτήθηκαν ποιός πήρε ΜΙΖΕΣ γι αυτό σε βάρος της εταιρείας ; Επίσης αναρωτιούνται γιά το εξωπραγματικό παγκοσμίως συμβόλαιο του Φερέρ σε βάρος της εταιρείας , το ποσοστό του Φερέρ από τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου !!!!!, και πώς συμφωνήθηκε και πού πήγαν οι μίζες τέτοιων συμβολαίων και υψηλών ρητρών . Επίσης ο χειρισμός του Ντέμη στο θέμα της παραχώρησης του νεαρού αμυντικού. Ολα αυτά έχουν δημιουργήσει αρκετά μεγάλη ( αν όχι πλήρη ) δυσπιστία απέναντί του, κάτι που είχε βαρύνει κατά πολύ το κλίμα στα γραφεία της ΠΑΕ για τον φίλο μας τον Ντέμη.

Ανώνυμος είπε...

Άντε παιδιά καλορίζικος ο νέος πρόεδρος. Καί τό όνομα αυτού :Στήβ Κακέτσης.